Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Tag med til blækspruttedissektion

ANATOMI – Hils på Øresundsakvariets nyeste attraktioner som rokker og havtasker i påskeferien, hvor museet også giver de besøgende, store som små, særlige muligheder for at undersøge fisk udefra med klap og være med til at undersøge dem indeni.

Rør ved en hummer, en taskekrabbe eller en fladfisk. Oplev også Øresundsakvariets nye fiskearter som for eksempel Øresunds almindeligste rokke, den såkaldte tærbe Raja radiata, som en lokal garnfisker i Øresund for nogle dage siden var så venlig at indlevere til akvariet.

Muligheden får du, når Øresundsakvariet afholder »Havdyrene i Øresund – Lær og rør« i dagene fra den 18. til den 25. april.

Eller vær med til at dissekere fisk og blæksprutter sammen med havbiologer og dyrepassere, i dagene fra den 18. til den 22. april. Samtidig kan du få en masse at vide om dyrene.

Museet har også fået havtasker, der trives rigtig godt og har spist nogle mindre fisk, de ikke var tiltænkt, men hvis man er heldig kan man få taskens enorme gab at se, når den skal have mad.

Det er en god ide at bestille tid.

Seneste