Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Tusmørkejul - afsnit 23

ALGER - Gamle KUA: som det henligger i vinternatten ligner det mest indervæggen i et akvarium, der kunne have god gavn af en flittig sugemalle

Men det er ikke sikkert, KUA’s alger bliver spulet væk.

Selv om nostalgi vist efterhånden har afløst allergi, når det gælder det store 70’er-kompleks, så ligger fremtiden andetsteds. Og Gamle KUA, der fik lov at være midlertidigt så længe, at hele karrierer har udspillet sig under de flade tage – og talløse specialevragstabere fra Jan Sonnergaards feberdrømme har kunnet rakket rundt derinde – vil vende tilbage til naturen. Eller også kommer der bare til at ligge noget andet oven på. Det er vist okay.

Lizette Kabrés billedserie fra et vintermørkt Københavns Universitet er ved at rinde ud. I morgen lukker vi med et, det kan vi godt indrømme, ikke-bygningspræget foto. Så nyd samlingen, der nu er fuldt udbygget og indfaset i Uniavisens galleri.

Ingen har taget billeder af KU, der ligner dem her. Spørgsmålet er, om KU overhovedet har taget sig smukkere ud? Løb dem igennem en gang, professor, lektor, rengøringsassistent, driftschef, studerende, postdoc, spindoktor, bygningsbetjent, laborant, prodekan, IT-guru, eller hvad du nu måtte være, og betragt hvilken fin institution, du har lov at begå dig i.

Mørklagt julekalender

Universitetsavisens fotograf Lizette Kabré går på opdagelse i tusmørket og i Københavns Universitets mange krinkelkroge. Hun leder efter steder med historier. Eller steder, man får historier i hovedet af.

Lizette Kabré bringer dig en stemning hver morgen inden jul. Du kan ikke spise den. Men du kan måske se noget, du ikke har set før.

I hvert fald ikke noget, du havde forventet at se dén dag.

Eller på den måde.

Galleri

Hver dag føjer vi et nyt billede til Universitetsavisens tusmørkejulekalender. Billedgalleriet findes til højre for artiklen her – eller som link her.

chz@adm.ku.dk

Seneste