Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Tusmørkejul - afsnit 8

MØRKT VAND - Mandefløjen er tømt for syge, kvindefløjen er tømt for syge, epidemiafdelingen er tømt for uhyggeligt syge, og den sidste sindslidende forlod, siger de, bygning 6 i 2001

Men er det tilfældigt, at alle de danske samfundsforskere, der skal medvirke til at redde en verden, der er sløj, bliver trænet på et hospital?

Formentlig, ja. Men det er et fedt hus – stilen er inspireret af oldtidens Byzans med en sælsom og prægtig brug af blandede mursten, som man kan nyde langs den 215 meter lange facade, som står ansigt til ansigt med Botanisk Have.

De rette ord

En af de ting, man kan blive, hvis man tager en 5-8-årig uddannelse på Kommunehospitalet, er juniorkonsulent inden for mediehåndtering og eventplanlægning.

Så kan man skrive slogans til klimakampen (for eller imod / skeptisk eller godtroende / promoverende Københavns Kommune mere eller mindre meningsløst eller promoverende København fuldkommen meningsløst).

Her, tilfældigt blandet, nogle eksempler:

Hopenhagen or Nopenhagen.

Jokenhagen – No room for gloom in the room, wa-woom.

Openhagen or Copen-cage’em – Where Demonstrators Fear to Tread.

Smokenhagen – Let’s make it un-happen!

Cokenhagen (all the snow will go if yuppies make it so).

Opengaygen – spring ud i det.

Prøv selv! Eneste krav er, at det skal rime på, eller være, ‘openhagen’, og at det skal fungere oven på et soundtrack af blød midtjysk bilstereo-country.

Mørklagt julekalender

Universitetsavisens fotograf Lizette Kabré går på opdagelse i tusmørket og i Københavns Universitets mange krinkelkroge. Hun leder efter steder med historier. Eller steder, man får historier i hovedet af.

Lizette Kabré bringer dig en stemning hver morgen inden jul. Du kan ikke spise den. Men du kan måske se noget, du ikke har set før.

I hvert fald ikke noget, du havde forventet at se dén dag.

Eller på den måde.

Galleri

Hver dag føjer vi et nyt billede til Universitetsavisens tusmørkejulekalender. Billedgalleriet findes til højre for artiklen her – eller som link her.

chz@adm.ku.dk

Seneste