Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Uniavis med nyt design

REDESIGN - Vi har opdateret KU's avis på nettet. Vi håber, at I kan lide den.

Vi arbejder stadig med at få det hele til at fungere teknisk, som det skal, og I kan hjælpe os ved at sende os kommentarer (gerne til denne artikel) om, hvad der virker, og hvad er skal fikses.

Så hvad er nyt?

Udseendet er. Den trykte udgave af Universitetsavisen fik en grafisk smukkesering og nyt magasinpræg i 2011; nu har hjemmesiden fået samme udtryk, så tingene hænger sammen.

Vi har også ændret mere grundlæggende ting. Sitet tilpasser sig nu den skærm, læseren bruger. På en smartphone vil ændringen være tydelig. Man kan også se effekten ved at forstørre eller formindske sit browservindue. Mange medier har udviklet særlige mobilhjemmesider, men vi har i stedet valgt, at vores site skal tilpasse sig livet på en telefon.

Vi har ændret, hvordan vi styrer strømmen af artikler, så det bliver mere overskueligt for læseren, hvad der er vigtigst.

Vi har tilføjet en kalender – en slags Alt om KU, kunne man sige. Den dækker alt fra foredrag til fester, et katalog over livet på landets største universitet. Det er muligt selv at oprette kalenderbegivenheder. Det er gratis og kræver blot, at man opretter sig som bruger på sitet, eller logger ind med Facebook.

Afprøv det nye site. Vi undskylder for de tekniske børnesygdomme og tager glade imod alle kommentarer og fejlrapporter fra læserne.

– Redaktionen.

Seneste