Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Navne

Uniavisen ansætter ny journalist

Navne — Det forpligter at være et lille nichemedie med store ambitioner, hvis man spørger Vu Nguyen, ny journalist på Uniavisen.

Statskundskab på Københavns Universitet er den mest socialt ulige uddannelse hertillands, kandidatreformens omkalfatring af universiteterne og truslen fra spionage mod dansk forskning er ikke noget i småtingsafdelingen.

Universiteterne er på mange måder en prisme til at forstå samtidens store historier. Og i de rette hænder kan historierne efterlade nye, tankevækkende perspektiver, andre kan tænke videre i.

Vu Nguyen

Født 1994 på Sydfyn.

Uddannet i journalistik fra Syddansk Universitet.

Har tidligere hoppet i faldskærm med højdeskræk.

Det er lige præcis den type journalistik, jeg ønsker at dyrke som journalist på Uniavisen.

Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har tidligere skrevet for Weekendavisen, Altinget og Klimamonitor, hvor jeg beskæftigede mig med samfund, politik, klima og andre stofområder.

Historier af enhver art

Mit ærinde er ganske enkelt at videreudvikle det journalistiske arbejde, så det lille nichemedie med de store ambitioner fremover altid bliver stedet, hvor man finder de mest interessante artikler om uddannelse og forskning.

Jeg er interesseret i at fortælle de store historier i de små historier.

Derfor vil jeg både skrive nyheder, (portræt)interview, reportager, features og undersøgende historier. Kritisk og nysgerrigt.

Jeg ser frem til at tale med studerende og ansatte på Københavns Universitet, hvorfor man altid er velkommen til at kontakte mig (fortroligt) med tips, idéer og mulige historier af enhver art.

Seneste