Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Uniavisen nomineret som Danmarks bedste specialemedie

Specialmedier — Uniavisen er blevet nomineret til Anders Bordings Mediepris, som uddeles af Danske Medier 23. juni på Københavns Rådhus.

Danske Medier har offentliggjort de nominerede til Anders Bording Priserne 2017, som gives til de danske specialmedier.

Uniavisen er sammen med videnskab.dk og SCENARIO Magazine nomineret til Medieprisen, som ifølge Danske Medier gives til et specialmedie, der »i særlig grad er i stand til at ramme sin målgruppe og/eller opbygge en forretningsmodel og derfor bør tjene som inspiration for andre.«

Ved samme lejlighed uddeler Danske Medier også Anders Bordings Journalistpris. Her er de nominerede Asger Havsteen Eriksen, Morten Halskov og Asger West, Fagbladet 3F, for serien ”Døden på Jobbet”, Anders Ejby-Ernst, Fagbladet FOA, for en serie artikler om forholdene på socialpsykiatriske bosteder, samt Magnus Bredsdorff, Ingeniøren, og Magnus Boye, Version 2 for artikler om overvågning.

Anders Bording Priserne uddeles i år for 52. gang. De er opkaldt efter digter og journalist Anders Christensen Bording, der i 1666 udgav Den Danske Mercurius – den første trykte dansksprogede avis.

De sidste 10 års vindere af Medieprisen tæller blandt andre Altinget, Samvirke, Folkeskolen, Sygeplejersken, Realityportalen – og SCENARIO, som vandt prisen i 2011.

Priserne overrækkes 23. juni på Københavns Rådhus kl. 14, hvorefter arrangørerne byder på »rådhuspandekager og et glas vin«. Der er er adgang for alle – tilmelding foregår her.

Annonce

Seneste