Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Uniavisen - nu direkte i din indbakke

TIL DEM DER LÆSER - Det bliver nu meget lettere for dig at følge med i stort og småt på universitetet. Uniavisens nyhedsbreve sendes fremover til alle studerende og ansatte

Hvis du vil blive klogere på, hvad der sker rundt omkring på Københavns Universitet, så er det nu blevet meget nemmere for dig. Rektor Ralf Hemmingsen har nemlig besluttet, at Universitetsavisens digitale nyhedsbreve fremover skal sendes direkte til alle studerende og ansatte.

Det betyder, at du fremover vil modtage et ugentligt nyhedsbrev fra vores engelske redaktion, University Post, om mandagen og fra Uniavisen om onsdagen.

Uniavisen er med sine to websites og den trykte månedsavis din kilde til KU’s vigtigste historier. Hvad har rektoratet egentligt gang i inde i Nørregade? Hvem laver den mest spændende forskning netop nu? Og hvad begejstrer og frustrerer dine medstuderende på de andre fakulteter?

Uanset om universitetet er din arbejdsplads eller dit studiested, bringer vi dig relevante nyheder, praktiske informationer og debat. Vi er uafhængige af ledelsen og skriver kritisk og fair journalistik. Ligegyldigt om emnet er økonomi eller eksamener, topforskere eller førsteårsstuderende, rektor eller rengøring..

Vores ambition er at binde universitetet sammen og skabe fællesskab på tværs af faggrænser og campusområder. Og det vil vi gerne have din hjælp til. Tip os om de gode og nødvendige historier, bland dig i debatten og tilføj dit arrangement i vores kalender, hvor du og alle andre KU’ere kan holde sig ajour med universitetets mange spændende tilbud.

rbj@adm.ku.dk

Seneste