Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Uniavisen og Filmmagasinet Nosferatu inviterer til film-pub-quiz

QUIZ NIGHT – Mandag den 30. september skal du tage dine mest cinematastiske studiekammerater under armen og lægge vejen forbi Studenterhuset til filmquiz. Scor bunker af bifbilletter og andre præmier med din paratviden.

Er du til film-trivia og hverdagsøl, så kig forbi Studenterhuset mandag den 30. september klokken 19.30. I samarbejde med Filmmagasinet Nosferatu inviterer Uniavisen nemlig indenfor til god gang gemytlig filmquiz med fede præmier. Blandt andet sætter vi 40 biografbilletter sponsoreret af Nordisk Film på spil.

Der er dømt klassisk pub-quiz med generøse øl-, snak- og smøgpauser. Der dystes i hold à tre-fire personer, og tilmeldingen foregår på stedet, og starter klokken 19 efter først-til-mølle-princippet. Og tænk over et godt holdnavn. Der er nemlig præmier til det mest kreative.

Vi glæder os!

Nosferatu er Uniradioens filmmagasin, som kan høres torsdag klokken 21.00 i ulige uger på 95,5 FM eller livestreames på universitetsradioen.dk. På magasinets hjemmeside, www.nosferadio.dk, kan man endvidere læse anmeldelser af aktuelle film og forskellige filmblogs.

uni-avis@adm.ku.dk

Seneste