Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Andet

Uniavisen søger studenterjournalist

Jobopslag — Er du idérig og god til at skrive? Så er du måske vores nye kollega.

Uniavisen på Københavns Universitet søger en studerende til ansættelse fra november 2023 til artikelskrivning, research og administrativt arbejde. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen, og der er tale om midlertidig ansættelse i et år.

Vi sætter en ære i at være en god arbejdsplads for studerende, og tidligere studenterjournalister har været med til at skrive historier, der har sat en dagsorden og fået bred opmærksomhed.

Om os

Uniavisen driver medierne uniavisen.dk og det trykte magasin Uniavisen. Vi er redaktionelt uafhængige af ledelsen på Københavns Universitet, og vores medier redigeres efter journalistiske nyhedskriterier. Den lille redaktion består af uddannede journalister og to studenterjournalister. Vi holder til i Købmagergade.

Arbejdsopgaver

Du skal bistå og assistere med administrativt arbejde på redaktionen samt research og skrivning af artikler under supervision. Arbejdsopgaverne inkluderer:

·        Research forud for produktion af artikler

·        At opdyrke et kildenetværk blandt studerende

·        At skrive artikler til uniavisen.dk med sparring fra redaktionen

·        Upload af artikler til CMS-systemet

Dine kompetencer

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved Københavns Universitet.

Du skal være god til at skrive og kunne udvikle idéer til nye artikler og greb. Vi bruger meget tid på at lære fra os, mens du er her. Til gengæld skal du have mod på at lære om journalistiske arbejdsprocesser og på at gribe telefonen og kontakte fremmede mennesker. Hvis du har erfaring med at fotografere, er det en fordel men ikke en betingelse. Du skal have lyst til at være en del af vores indsats på sociale medier. Du skal være en ørn til dansk og have perfekt tegnsætning. Alt arbejde vil ske under supervision af redaktionen.

Endelig skal du have lyst til at være en del af en mindre arbejdsplads, hvor vi samarbejder på kryds og tværs om idéudvikling, artikler, om at hente mælk til kaffen og ønsker hinanden god weekend om fredagen.

Ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Du kan læse mere om os på uniavisen.dk. Spørgsmål til stillingen kan rettes til journalist Camilla Skovgaard Thomsen på cst@uniavisen.dk eller tlf. 28 15 08 75.

Send os en original ansøgning og fortæl os, hvorfor vi skal ansætte dig. Vedhæft cv, karakterudskrift og dokumentation for indskrivning på en videregående uddannelse, så vi har det senest tirsdag den 17. oktober 2023. Send os også en tekst, du er stolt af at have skrevet. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgninger skal sendes til konstitueret chefredaktør Gry Gaihede på gry.gaihede@uniavisen.dk.

Seneste