Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Andet

Uniavisen søger studentermedhjælper

Jobopslag — Er du idéring og god til at skrive, og har du mod på at kaste dig over journalistikken, er du måske vores nye studenterjournalist.

Uniavisen på Københavns Universitet søger en studerende til ansættelse fra november 2021 til artikelskrivning, research og administrativt arbejde. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen, og der er tale om midlertidig ansættelse i et år.

Vi sætter en ære i at være en god arbejdsplads for studerende, og tidligere studenterjournalister har været med til at skrive historier, der har sat dagsordenen og fået bred opmærksomhed.

Om os

Uniavisen driver medierne uniavisen.dk og det trykte magasin Uniavisen. Vi er redaktionelt uafhængige af ledelsen på Københavns Universitet, og vores medier redigeres efter journalistiske nyhedskriterier. Redaktionen består af en ansvarshavende redaktør, en redaktionschef, tre journalister, en oversætter og to studenterjournalister. Vi holder til i Store Kannikestræde.

Arbejdsopgaver

Du skal stå for udførelse af administrativt arbejde på redaktionen samt research og skrivning af artikler under supervision. Arbejdsopgaverne inkluderer:

·        Research forud for produktion af artikler.

·        At skrive artikler til uniavisen.dk med sparring fra redaktionen.

·        Opdatering af Uniavisens sociale medier, fortrinsvis Instagram.

·        At opdyrke et kildenetværk blandt studerende.

·        Upload af artikler til CMS-systemet.

Dine kompetencer

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.

Du skal være god til at skrive og kunne udvikle idéer til nye artikler og greb. Og så skal du have mod – både på at lære om journalistiske arbejdsprocesser og på at gribe telefonen og kontakte fremmede mennesker. Hvis du har erfaring med at fotografere, er det en fordel, men ikke en betingelse. Du skal have lyst til at være en del af vores indsats på sociale medier, især Instagram. Da vi både udkommer på dansk og engelsk, er et flydende og fejlfrit engelsk en fordel. Arbejdet vil ske under supervision af redaktionen.

Endelig skal du have lyst til at være en del af en mindre arbejdsplads, hvor vi samarbejder på kryds og tværs om idéudvikling, artikler og om at hente mælk til kaffen og kage til fredagen.

Ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til journalist Sally Frydenlund på sally.frydenlund@uniavisen.dk eller tlf. 41 65 52 64. Du kan læse mere om mediet på uniavisen.dk.

Send venligst ansøgning og cv, karakterudskrift og dokumentation for indskrivning på en videregående uddannelse, så vi har det senest den 30. oktober 2021. Send os også en tekst, du er stolt af at have skrevet. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 44.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgninger skal sendes til Sally Frydenlund på sally.frydenlund@uniavisen.dk.

 

Seneste