Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Andet

Uniavisen søger studentermedhjælper

Jobopslag — Er du god til at skrive og idérig, og har du mod på at kaste dig over journalistikken, er du måske vores nye studenterjournalist. Uniavisen er redaktionelt uafhængig af ledelsen, og flere af vores studerende har været med til at skabe dagsordensættende historier.

Uniavisen på Københavns Universitet søger en studerende til ansættelse 1. november 2020 til artikelskrivning, research og administrativt arbejde. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen.

Der er tale om midlertidig ansættelse i et år.

Vi sætter en ære i at være en god arbejdsplads for studerende, og flere af vores studenteransatte har været med til at skabe dagsordensættende historier.

Om os

Uniavisen driver medierne uniavisen.dk og det trykte magasin Uniavisen. Vi er redaktionelt uafhængige af ledelsen på Københavns Universitet, og vores medier redigeres efter journalistiske nyhedskriterier. Redaktionen består af en ansvarshavende redaktør, en redaktionschef, tre journalister, en oversætter og to studenterjournalister. Redaktionen holder til i Store Kannikestræde.

Arbejdsopgaver

Du skal stå for udførelse af administrativt redaktionelt arbejde og skrivning af artikler under supervision. Arbejdsopgaverne inkluderer:

  • Research forud for produktion af artikler
  • At skrive artikler til uniavisen.dk under supervision
  • Upload af artikler til CMS-systemet
  • At opdyrke et kildenetværk blandt studerende
  • Opdatering af Uniavisens sociale medier, fortrinsvis Instagram.

Dine kompetencer

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.

Du skal være god til at skrive, idérig og have mod – både på at lære om journalistiske arbejdsprocesser og på at gribe telefonen og kontakte fremmede mennesker. Erfaring med produktion af video og foto er en fordel, men ikke en betingelse. Da vi både udkommer på dansk og engelsk, er et flydende og fejlfrit engelsk en fordel. Arbejdet vil ske under supervision af redaktionen.

Ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Minimumstimelønnen er 123,04 kr. (1. oktober 2018-niveau). Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til ansvarshavende redaktør Christoffer Zieler på chz@adm.ku.dk, tlf. 31 45 12 13. Du kan læse mere om mediet på uniavisen.dk.

Send venligst ansøgning + cv, karakterudskrift og dokumentation for indskrivning, så den er os i hænde senest den 7. oktober 2020. Send os også en tekst, du er stolt af at have skrevet. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 43 (ugen efter efterårsferien).

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgninger skal sendes til Christoffer Zieler: chz@adm.ku.dk.

Seneste