Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Kultur

Uniavisens guide til CPH:DOX

ANBEFALINGER - CPH:DOX er faldet over land, så vi tager dig ved hånden og leder dig ind i mørket

Virkeligheden er interessant, javel. Men film er interessantere. Især, hvis de skildrer virkeligheden, mens ens egen virkelighed, hvis man oplever den på den nordlige halvkugle i november, har det med at være kold, dunkel og regnfuld.

Så overvej et øjeblik om ikke dit personlige liv skal lægges i mølpose frem til den 15. november. Indtil da er der nemlig DOX-festival med dokumentarisme galore. Det er vel i virkeligheden efterårets kulturelle spidsbelastningssituation, vi kan imødese?

Filmisk slagplan fra de kloge

Universitetsavisen har konsulteret tre af de filmkloge på Københavns Universitet, så I, kære læsere, kan undgå noget af forbistringen ved at skulle få hovedet og kalenderen omkring det telefonbogstykke DOX-program.

Karsten Fledelius, lektor, Balkan- og dokumentarekspert træffer overraskende valg.

Rasmus Elling, ph.d.-stipendiat og iranolog, skal se film fra … netop! Iran. Ulovlig hiphop, Twitter og slo-mo-revolution. Iran er et spændende land. Et af de mest spændende

Lars Juul Hauschildt, uniavisfotograf, forhåndenværende cineast og filmanmelder på radioen, vil se film om en mand, der om 64 år fylder 144.

chz@adm.ku.dk ser@adm.ku.dk

Seneste