Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Uniavisens ugerevy nr. 10: SU og psyko-eksaminer

Ugerevy — Vi snakker om SUen, der igen er røget i vælten. Og vismændene der røg med. Men hvorfor synes de egentlig, at lånebaseret SU er en god idé og tager de fejl? Vi mindes vores egne værste eksaminationer (og eksaminatorer) og udnævner nogle af KU´s ondeste eksaminer. HUSK FAGTILMELDING!

En rapport fra de økonomiske vismænd har sendt SUen tilbage i vælten. Sammen med vismændene selv, der har været genstand for megen hån og hate i den forgange uge.

Men hvor onde er de der vismænd egentlig? Hvor på onde-spektret mellem Sauroman og medlem af et afdanket farrock band der havde moderat succes i midt-90’erne ligger fx overvismand Michael Svarer?

Og apropos social mobilitet, så har tre studerende startet et netværk for førstegenerationsakademikere, der skal hjælpe disse akademikere af første grad med at få flere fagrelevante connections og bedre fodfæste på arbejdsmarkedet.

Vi vandrer også ned af en grum grum sti, når vi mindes egne værste eksaminationer (og eksaminatorer) og udnævner nogle af KU’s ondeste eksaminer.

OG SÅ ER DER FRIST FOR FAGTILMELDING DEN 1. JUNI KLOKKEN 23.59!

Annonce

Seneste