Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

UniLiv (og Dennis): Den store fede guide til City Campus

Podcast — Velkommen til CSS - stedet, hvor navigation lægger sig hen for at dø, hvor kaffen varierer i kvalitet (dog heldigvis mindre i pris), og hvor der er rigelig med mulighed for at drikke bajselademadder på en fredag eftermiddag.

I løbet af fire afsnit guider Uniliv og Dennis dig gennem alt det du bør vide om KU’s forskellige campusser (måske) – og vi begynder med City Campus.

City Campus er for de fleste ensbetydende med CSS – som er en forkortelse for Center for Sundhed og Samfund og er det sted, hvor KU har samlet de samfundsvidenskabelige fag – og folkesundhedsvidenskab. Det er også stedet, hvor navigation og stedfornemmelse lægger sig hen for at dø, hvor kaffen varierer i kvalitet (dog heldigvis mindre i pris), og hvor der er rigelig med mulighed for at drikke bajselademadder på en fredag eftermiddag.

Og så er City Campus også en masse andet – og meget mere kedeligt – som vi selvfølgelig også trækker dig igennem. Det bliver en fest!

Hør med hvis du lige er startet, har gået der længe, eller bare gerne vil vide noget mere om det af KU’s folkefærd der er oftest i Politikens debatspalter.

Klik her for at abonnere på podcasten på iTunes.

 

UniLiv (og Dennis) er Uniavisens nye podcast – og din guide til uni-life. Med tips, tricks og lifehacks om studiestart, rusture, bolighelvedet, fredagsbarer, you name it.

Seneste