Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Kultur

Uniradioen Præsenterer: Kælen vækstlagsmusik

Uniradio — Uniradioens frivillige graver dugfrisk og lækker musik frem til dig, som de får afviklet i en række koncerter. Næste koncert er den 24. maj og musikprogrammet består af alt-rockede Vesper og electropoppede ØYA.

Uniradioen er Københavns studenterradio. Her samles over 100 frivillige om at lave musikradio døgnet rundt. De frivillige er studerende der, efter eget udsagn »har det med radio, som Kanye har det med Kanye.«

Uniradioen Præsenterer: Vesper + ØYA

Hvor: Musikcafeen, Huset. Rådhusstræde 13, KBH K
Hvornår: Klokken 20.00 – 23.59
Pris: 50 kroner

Derfor har de søsat ‘Uniradioen præsenterer’, en række koncerter, hvor de finder ny musik frem, som de, you guessed it, præsenterer for publikum. Første koncert løb af stablen i efteråret 2015, og siden da har Uniradioen haft navne som Bisse, mono mono, Masasolo, Emilie Ramirez og Fugleflugten forbi.

Næste koncert er torsdag den 24. maj og på plakaten står der denne gang Vesper og ØYA.

Vesper er en musiker-duo, der består af producer Mikkel Sönnichsen og sangerinde Nanna Odderskær. De spiller vokaldreven, nedtonet klubmusik, og fandt sammen gennem projekter koncentreret om det Nørrebro-baserede selskab, Concrete Lab Recording Club. Vesper debuterede med en ep af samme navn i 2017.

ØYA er et helt nyt skud på stammen af dansk, alternativ electropop. Bandet er grundlagt af Mathias Holm, som blandt andet kendes fra bandet Girls In Airports, og som har spillet keyboard med kunstnere som Broken Twin og Bisse.

Du kan finde koncertens Facebook-begivenhed her og lytte til Uniradioen på www.uniradioen.dk eller via appen TuneIn.

Annonce

Seneste