Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Universitetsvalg – podcast undervisningen!

KANDIDATER - Giv de studerende mulighed for at følge deres forelæsninger hjemmefra, foreslår Frit Forums spidskandidat.

Heldige nye studerende bor tæt på studiet, kan betale for supplerende kurser og få hjælp til studierne af akademikeren i familien.

For andre studerende er studiestart forbundet med store omvæltninger. SU-budgettet skal både dække en dyr københavnsk husleje samt bøger, der i gymnasietiden var gratis. De supplerende kurser er svære at få råd til, og et job – studierelevant eller ej – vil for mange være nødvendigt.

I Frit Forum arbejder vi for, at alle studerende skal blive heldige studerende.

Vi foreslår derfor, at forelæsningerne optages og lægges ud på intranettet (podcastes). På den måde vil alle studerende have mulighed for at følge forelæsninger, de er gået glip af eller ønsker at gense.

Podcast skal fungere som et gratis lettilgængeligt supplement til undervisningen, og selvfølgelig ikke som en erstatning for forelæsningerne. Behovet for dyre eksterne kurser mindskes derfor, og muligheden for gratis at tilegne sig viden øges.

Frit Forum kandidaterne til universitetsvalget 2011
Jeg Jarl Feyling stiller op som spidskandidat.

Om Frit Forum

Frit Forum har et socialdemokratisk værdigrundlag og drives af studerende på de videregående uddannelser. Frit Forum kæmper for at mindske uligheden på studierne – ikke ved at rive de heldige ned, men ved at trække de øvrige op.

For yderlige information tjek www.fritforum.dk

Seneste