Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Vær med til at forbedre Uniavisen

FOKUSGRUPPE SØGES - Kom i nogle timer og giv dit besyv med om Uniavisen.dk og få et gavekort for ulejligheden. Samtidig er du med til at udvikle hele universitetets fælles medie.

Universitetsavisen.dk vil gerne være bedre til at skrive om og for KU’s mange studerende. Så hvad gør vi?

Vi spørger nogle af jer til råds.

Den 11. oktober holder vi en fokusgruppe-samtale med studerende fra forskellige uddannelser, af forskelligt køn, både yngre studerende og nogle folk, der har lidt mere erfaring i pølsetasken.

Du kan være med

Hvis du tænker, at du er en studerende, som opfylder betingelserne (mand eller kvinde, ung eller lidt ældre, aktiv studerende), så har du mulighed for at deltage i fokusgruppen.

Mødet finder sted fra kl. 9-12. Vi byder på lidt kaffe og te, frugt og kiks, og som tak for din tid, får du et gavekort på 300 kroner. Du vil ikke sidde og skulle opfinde den dybe tallerken uden input, for samtalen får struktur og retning af en professionel mødeleder.

Hvis du har lyst til at give dit besyv med og gøre os klogere på dine forventninger til Uniavisen.dk og medier i det hele taget, så skriv til onlineredaktør Christoffer på chz@adm.ku.dk, eller ring til os på 35 32 28 98.

Vi sammensætter gruppen ud fra henvendelserne og giver deltagerne besked den 4. oktober.

Seneste