Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Vi ses i 2013

BIS DANN - Uniavisen holder lukket til den 2. januar. Her et udvalg af nogle 2012-artikler, som I kan fornøje jer med indtil da. Godt nytår - vi ses!

Fra et perspektiv var 2012 et jubelår på Københavns Universitet, der ekspanderede, byggede nyt og kunne bryste sig både af et rekordoptag og det bedste budget nogensinde. Men samtidig måtte de studerende igen se den økonomiske krise i øjnene: Blandt de færdiguddannede kandidater var arbejdsløsheden høj, og for de studerende er det blevet hårdere at finde studie- og sommerferiejobs.

Uniavisen takker af for et begivenhedsrigt år. Her kan du læse lidt om det, der foregik på universitetet i 2012 – og begynd så småt at se frem mod 2013, hvor der skal ansættes en ny rektor.

Det skrev vi – blandt andet – om i 2012:

2012 var året, hvor KU kunne fremlægge det bedste budget nogensinde.

Samtidig var årets optag rekordhøjt. KU bød velkommen til omtrent 7500 nye studerende.

Til stor glæde for Studenterrådet blev alle universitetets BA-studerende garanteret minimum 12 ugentlige undervisningstimer.

En af årets mest læste og debatterede artikler var historien om KU-professor i formel logik Vincent Hendricks, der i en billedserie posererede sammen med fire ‘skoleuniformsklædte’ kvinder, der vred sig omkring ham med æbler, nøgne lår og maver.

Læs også vores særlige Året der gik-sektion, hvor en række KU-personligheder giver deres bud på årets vigtigste begivenheder.

Det kommer vi til at snakke om i januar:

2013 bliver året, hvor der skal ansættes ny rektor på Københavns Universitet. Her kan du læse vores bud på en ny KU-kaptajn.

Bedst som vi troede, at julefreden havde sænket sig, kom nyheden om, at det Humanistiske Fakultets nye bygninger ikke – som ellers planlagt – bliver klar til indflytning i januar 2013. Det koster besvær, arbejdstimer og højst sandsynligt også kassen. Samtidig kommer tusinder af studerende og hundredevis af ansatte til at indlede det nye år i byggerod. Mon det vil gå stille for sig?

Seneste