Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Vigtige datoer for nye studerende

SERVICE - Der er mange ting at holde styr på som ny studerende. Vi har samlet nogle af de vigtigste datoer, så du kan få opdateret kalenderen.

Velkommen til Københavns Universitet. Om du er til den gode, gamle Mayland eller til den fancy, elektroniske på mobilen – det er nu, du skal have gang i kalenderen. Snart skal du strukturere en arbejdsuge som studerende med forelæsninger og timer på læsesalen, men først skal møde dine medstuderende, dine tutorer – og ikke mindst rektor. Her er de vigtige datoer, du bør notere:

Kæmpe russervelkomst på KUA

11. august kl. 17 begynder Studenterrådets store rusarrangement for alle nye studerende og deres tutorer på KUA 2. Læs mere om arrangementet på Studenterrådets hjemmeside, og meld dig til eventet på Facebook.

Meget vigtigt læsestof

21. august udkommer Uniavisens studiestartsnummer, hvor du blandt andet kan få den store guide til fredagsbarerne på KU og læse om den nye uddannelses- og forskningsminister. Magasinet bliver delt ud på alle KU’s fakulteter. Du kan læse vores tidligere numre her.

Den famøse immatrikulation

28. august kl. 15 begynder immatrikulationsfesten, som er universitetets store, officielle velkomst til nye studerende. Her kan du trykke rektor i hånden og se den historiske festsal på Frue Plads. Efterfølgende er der festivitas hos Studenterhuset ved Rundetårn til den lyse sommermorgen. Læs mere om immatrikulationen på KU’s hjemmeside og om festen på Studenterhusets hjemmeside.

Få styr på studielivet

7.-10. september afholder Studenterrådet studiemessen Studietjek i samarbejde med forskellige virksomheder og organisationer, som i løbet af fire dage kommer rundt på fire forskellige campusser. Her kan du for eksempel finde en god forsikring med studierabat, høre om at læse i udlandet – og møde os fra Uniavisen.

Sidste chance for at få $$

30. september er sidste chance for at søge SU for september. Allerede fra begyndelsen af august kan du søge SU, men sidste dag i september er imidlertid sidste chance, hvis du vil have SU for den første måned i semestret.

lene.munk-petersen@adm.ku.dk

Seneste