Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Vil du skrive for Universitetsavisen?

Universitetsavisen søger studenterskribenter og -fotografer.

Skriver du som lyn og torden? Eller præcist og ind til benet? Eller skriver du bare godt? Så hører Universitetsavisen meget gerne fra dig.

Universitetsavisens skribenter studerer vidt forskellige fag, deres alder varierer vildt, deres holdninger flyver i alle retninger, og deres køn er forskellige. Med andre ord: Hvis du er dygtig på skrift, så er der også plads til dig.

Vi forventer, at du er interesseret i at skrive om det, der interesserer dig på en måde, så andre bliver interesserede i det også.

Vi forventer, at du skriver klart, originalt og fængende. Vi forventer, at du skriver sandfærdigt.

Og vi forventer, at du tør og kan snuse gode historier frem fra universitetsverdenen, der hvor de findes.

Vi tilbyder dig plads i spalterne på vores netavis – Danmarks uden sammenligning flotteste og mest avancerede universitetsmedie – med mulighed for at få din artikel forfremmet til den trykte avis, der udkommer en gang om måneden.

Og vi tilbyder dig journalistisk sparring, feedback og skulderklap.

Vi betaler almindelig studentertakst for artikler, så du bliver ikke rig af at skrive for os. Men hey, du får penge for at skrive. Luksus. Og på den anden side, hvis du nu skriver en masse …

Lad være at spilde tiden med at skrive en ansøgning – send os noget, du har skrevet i stedet. Jo mere det ligner en artikel, desto bedre.

Vi hører også gerne fra fotografer, tegnere og grafikere. Skriv til redaktør for netavisen Sune Engel Rasmussen på ser@adm.ku.dk

Seneste