Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Vind iPad i Uniavisens citatstorm 2012

FACEBOOK - Citater er kontekstuelle, og 'I have a dream' ville ikke give mening for masserne, hvis det var Torben fra Faxe Ladeplads, der snakkede i søvne. Dét er tanken bag Uniavisens virale citatstorm - og du skal være med.

»Adorno ringede til politiet da de studerende besatte universitetet, hvorefter pigerne blottede bryster – og så døde Adorno.«
– Morten Ditlevsen, sociologiunderviser på Statskundskab.

Dét er et godt eksempel på et citat fra Københavns Universitet, som er værd at gemme på. Det passer som hånd i handske til vores konkurrence, Universitetsavisens citatstorm 2012.

Facebook, iPad og anden lir

Det eneste du skal gøre, er at ‘synes godt om’ vores nye facebookside (facebook.com/uniavis), tænke over hvilket citat, der tegner året godt, og skrive det i en statusopdatering med en indcheckning hos Uniavisen.

Det kan være et citat fra din sidemand i fredagsbaren, en uddannelsesministers mundlort eller en græsk filosof, der ikke vidste, at mikrofonen stadig var tændt.

Det er din avis og dit universitet, så det er dig, der bestemmer – vi har ikke tænkt os at vurdere aktualiteten af enkelte citater, og vi glæder os til den kreative mangfoldighed.

Betingelser

Der er mange vindere i Citatstormen 2012.

Vi udlodder en iPad, som Bilka.dk har været så rar at sponsorere. Alle deltagere har chance for at vinde, uanset citatets karakter – vinderen af en ny iPad bliver fundet ved tilfældig lodtrækning.

Det er denne iPad, du kan vinde.

Alle kan deltage og poste citater, vi har dog en ‘spamgrænse’ på fem citater i konkurrenceperioden. Derudover skal du lave et såkaldt ‘check-in’, hvor du laver en statusopdatering med dit yndlingscitat, og på det lille knappenålslink under skrivefeltet skal du pointere at du befinder dig på ‘Uniavisen’.

Hvad bruger vi så de mange citater til? Svaret blæser i vinden et sted mellem overtagelse af verdensherredømmet og gode grin.

Vi forbeholder os dog retten til, at offentliggøre og udgive indkomne citater – og al copyright, citatgodkendelse og andre tilladelser, er ikke vores ansvar, men jeres (så ikke noget med at citere CIA-dokumenter, Bertel Haarder inden risengrød eller andre farlige sager).

Måske er det dit citat, der kommer til at pryde en væg et sted på KU.

Det med småt

• Man skal være over 13 år gammel.
• Hvis det er for grænseoverskridende for dig at foretage et check-in, kan du alternativt sende dit citat på mail til uni-avis@adm.ku.dk.
• Medlemmer af KU’s bladudvalg eller redaktionsmedlemmer og deres familie/kærester/tilsvarende må ikke deltage i konkurrencen om iPad’en.
• Præmien kan leveres på KU efter aftale, men skal ellers afhentes i indre by. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
• Kampagnen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook. Oplysningerne, i form af citatet inklusiv afsender, videregives til Universitetsavisen.
• I tilfælde af tekniske problemer kan redaktionen beslutte at ændre reglerne for aflevering af opgavebesvarelser m.v. og oplyse herom på avisens hjemmeside, nyhedsbreve eller Facebook-side.

Opdatering, 28. maj
Konkurrencen er slut. Vi annoncerer vinderen af iPaden i nyhedsbrevet den 29. maj.

Seneste