Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Politik

Voxpop 3: Strategi kick-off

SPØRGSMÅL - Hvad forventer du, at der kommer ud af kick-off-mødet?

Allan Grønne Pedersen, studerer veterinærmedicin på femte år

»Jeg forventer, at der kommer et strategiudkast med en styrkelse af uddannelsesområdet gennem en stærkere kobling til forskningen.

Jeg håber også, at ledelsen vil gøre sig nogle tanker om, hvordan vi får en smidigere administration, for der er godt nok mange blindgyder, tunge arbejdsgange, mange steder man skal henvende sig, ligesom det er svært at finde ud af, hvem man skal henvende sig til for at få hjælp.

Jeg tror virkelig på, at der kommer noget ud af kick-off-mødet. Jeg føler mig taget seriøst indtil andet er bevist. Når ledelsen indkalder til møde og beder folk komme med deres gode ideer, så forventer jeg også, at det vil blive inkluderet i strategien.«

Seneste