Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Voxpop: Caroline glæder sig til at dykke ned i teorierne

MØD DE NYE - Uniavisen har spurgt nye KU-studerende om deres forventninger til studielivet.

Caroline Hjort, 20, læser sociologi

Hvorfor har du valgt at starte på uni nu?
»Jeg har brugt et år på at arbejde og så har jeg også været på Krogerup højskole, så nu skulle det være. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, for jeg savner virkelig at læse og koncentrere mig om noget fagligt, og så ser jeg meget frem til at bruge så meget tid som muligt på mit studie i hverdagen.«

Hvorfor sociologi?
»Den måde, man både anvender elementer fra statskundskab og psykologi inden for sociologi tiltaler mig super meget. Jeg er i det hele taget meget interesseret i, hvorfor mennesker interagerer som de gør, både på et overordnet samfundsniveau og på individplan, og vil gerne i dybden med teori, der beskæftiger sig med dette. Derfor virkede sociologi som det naturlige valg for mig.«

Hvor lang tid regner du med at bruge på uddannelsen?
»Jeg vil gerne hurtigt igennem studiet, så jeg kan komme ud på arbejdsmarkedet i en ung alder.«

Mød flere nye studerende

Louise vil studere menneskers adfærdsmønstre
Carsten brænder for politik
Amina er typen, der har fuld fart på

uni-avis@adm.ku.dk

Seneste