Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Voxpop: Carsten brænder for politik

MØD DE NYE - Uniavisen har spurgt nye KU-studerende om deres forventninger til studielivet.

Carsten Rasmussen, 21, læser statskundskab

Hvorfor har du valgt at starte på uni nu?
»Jeg har arbejdet på et rederi i to år, efter at jeg afsluttede min handelsgymnasium, og i den forbindelse siddet og nørklet med alskens regnskaber og paragraffer. Efter det vidste jeg, at jeg i hvert fald ikke ville læse økonomi eller jura; det er simpelthen for kedeligt.«

Hvorfor så statskundskab?
»Jeg brænder virkelig for alt der er relateret til politik og ønsker – uden at det skal lyde for kliché-agtigt – at gøre en forskel i verden. Og så er jeg meget målrettet med min karriere. Jeg vil gerne arbejde i EU eller FN, det er jeg helt afklaret med.«

Hvor lang tid regner du med at bruge på studiet?
»Jeg skal igennem på normeret tid, det er jeg slet ikke i tvivl om.«

Mød flere nye studerende

Louise vil studere menneskers adfærdsmønstre
Caroline glæder sig til at dykke ned i teorierne
Amina er typen, der har fuld fart på

uni-avis@adm.ku.dk

Seneste