Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Voxpop: Louise vil studere menneskers adfærdsmønstre

MØD DE NYE - Uniavisen har spurgt nye KU-studerende om deres forventninger til studielivet.

Louise Christiansen, 22, læser pædagogik

Hvorfor har du valgt at starte på uni nu?
»Jeg har holdt hele to sabbatår, og på et tidspunkt skal der jo ske noget. Jeg har både rejst rundt i verden og været på højskole, og det har været helt vildt fedt, men nu glæder jeg mig faktisk meget til at komme i gang, selvom pædagogik egentlig ikke var min første prioritet.«

Hvorfor valgte du pædagogik?
»Det var som sagt ikke det studie, jeg oprindeligt ansøgte, men da jeg ikke kom ind på drømmestudiet, så jeg mig om efter studier med ledige pladser, og så faldt valget på pædagogik. Mit eneste krav var, at det skulle være inden for humaniora, og så er jeg meget interesseret i menneskers adfærdsmønstre og at finde måder, man kan studere dem på. På den måde er det jo et oplagt studium for mig, selvom jeg oprindeligt slet ikke havde forestillet mig selv som pædagogikstuderende.«

Hvor lang tid forventer du at bruge på uddannelsen?
»Jeg vil meget gerne igennem på fem år, hvis det kan lade sig gøre. Det kunne være dejligt at komme hurtigt igennem«

Mød flere nye studerende

Carsten brænder for politik
Caroline glæder sig til at dykke ned i teorierne
Amina er typen, der har fuld fart på

uni-avis@adm.ku.dk

Seneste