Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Voxpop: Nina Christine Francis, 5. semester

SPØRGSMÅL: Forventer du, at fusionen med KU får betydning for dig?

»Fusionen kommer i høj grad til at vedrøre mig, da den betyder, at studieordningen på kandidatdelen skal laves helt om. Den skal være mere ’KU-agtig’ og omformes til strukturen på KU, så det bliver lettere at tage valgfag. Problemet er, at vi på IVA kører med moduler på 10 og 20 ECTS-point, mens modulerne på KU er 7½ eller 15 ECTS. Det gør det besværligt i forhold til merit, så jeg ser frem til at det bliver lettere. Det er super sundt at få input udefra, og jeg kan mærke, at det virkelig rykker institutionen, så jeg synes det er spændende og forventer, at det vil styrke min uddannelse.«

Læs også voxpop med Søren Staghøj

Seneste