Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Voxpop på Karrierebørsen 2010

VOXPOP - Universitetsavisen stoppede fem besøgende på Karrierebørsen 2010 for at høre, hvad de lige lavede der

Sofie, 21 år. Læser statskundskab på tredje semester.

Hvad laver du på Karrierebørsen?

Jeg fik en invitation fra KUBULUS, og jeg er her for at få et indtryk af, hvad Karrierebørsen er, og hvor det er fedt at få et studiejob. Og hvad statskundskabere laver ude i virksomheder og i ministerierne.

Glæder du dig til at komme ud i den virkelige verden?

Jeg er stadig lidt i tvivl, om det er det rigtige studie, jeg har valgt, så jeg kan ikke svare på, om jeg glæder mig til at blive færdig. Jeg ved ikke, hvad jeg skal glæde mig til, og det kan være, jeg skifter på overbygningen. Det er også svært at vide, når man ikke ved, hvad man kommer til at arbejde med.

Gense den første interviewede, Vivian fra Jura.

Seneste