Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Voxpop: Søren Staghøj, 1. semester

SPØRGSMÅL: Forventer du, at fusionen med KU får betydning for dig?

»Det første år sker der nok ikke det store rent praktisk. Vi skal jo først flytte til KUA i 2016, tror jeg nok. Det skræmmer mig ikke, da jeg har venner, der læser på KUA. Jeg er heller ikke nervøs for, at nærheden går tabt. Vi fik at vide af rektor ved studiestart og af underviserne, at fusionen betyder, at vi får flere muligheder for at kombinere vores uddannelse, og at det bliver lettere at tage fag andre steder. Det lyder som en positiv ting. Jeg har været inde og se på mulighederne for at kombinere med nogle fag på KU, og det ser ud til at der er nogle spændende ting på Medievidenskab, Sociologi og Dansk.«

Læs også voxpop med Nina Christine Francis

Seneste