Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Kultur

Det vil du ikke gå glip af til fredagens KU Festival

Højtrykket over landet er stabilt, og snart skyder dit universitet festivalsæsonen i gang med et pænt brag.

Lige om lidt peaker Københavns Universitet. Fredag den 9. juni er alle studerende og ansatte inviteret med til årets gigantiske fredagsbar på Nørre Campus fra klokken 14:00, så der lukker du bogen og hopper på cyklen mod Universitetsparken.

Som altid har arrangørerne linet noget op til både emeritusser og førsteårsstuderende med fire scener på festivalpladsen, hvor store koncerter veksler med rolige debatter.

I det store telt spiller bl.a. TV-2, Blæst, Ganger og First Hate. På en lidt mindre scene kan du opleve JJ Paulo, Brimheim og Svea. I Sustainability-teltet vil der være gang i den med bl.a. talks, kage og plantebaserede hapser fra klokken 14:45, indtil de runder af med cidersmagning klokken 17:30.

Se vores galleri med glade og flotte festivaldeltagere fra sidste år her.

Kom og quiz med Uniavisen

På scenen, der er opkaldt efter rektor, er der paneler og samtaler om diversitet og stress, foruden science slam og karaoke. Her er det Uniavisen, der åbner ballet med den legendariske KUiz klokken 14:20, så kom og dyst med din dekan, din mangfoldighedskonsulent eller din læsegruppe. Præmierne er fede, spørgsmålene er endnu federe.

Der er noget for enhver smag på plakaten i dagens løb. Du kan danse, debattere, dase eller skråle, og du kan købe mad og drikkevarer i flere forskellige boder. Festen er gratis for ansatte og studerende på Københavns Universitet – men husk dit ID-kort, for det er din golden ticket.

Se hele festivalprogrammet her.

Seneste