Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Glimmer på kinderne og boblende fadøl: Se billederne fra KU Festival

Uniavisen smækkede en interimistisk photo booth op, da hele KU festede til sidste fredags KU-festival. Se billederne og lad dig smitte af den helt særlige stemning.

Den er temmelig undseelig til hverdag, græsplænen mellem de forskellige institutter på Nørre Campus. Men en gang om året bliver den indtaget og indtagende. Sidste fredag skete det, da der var KU Festival – og Uniavisen tog billeder.

Da KU Festival 2022 rykkede ind på plænen sammen med studerende og ansatte fra Københavns Universitet, var der glimmer på kinderne, boblende fadøl i plastikkrusene, nye og gamle venner i hobetal.

Den grønne dagsorden fyldte i programmet. Teltene lagde dug til klima-speeddating, til dem, der synes, at klimaet er »too hot,« klimamonopolet til afklaring af livets store miljødilemmaer og cidersmagning af gyldne dråber lavet på restæbler fra Pometet.

Katinka Band åbnede scenerne, og efter fulgte Benjamin Hav, Iris Gold og Spleen United.

Uniavisen havde, som du kan se, smækket en interimistisk photo booth op, og hvis du ikke bliver smittet af festivalfolkets boblende humør, er du lost cause.

Vi glæder os allerede til næste år.

 

Seneste