Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Uddannelse

Dræb en knallertkører med kemi

VIRAL MARKEDSFØRING - Det er sjovt, når en flok studerende bruger deres kemierfaring til at slå en tabertype ihjel. Ny video skal trække kreative hoveder til Naturvidenskab

Kemi er, basalt set, forandring, fortæller gymnasielærer Walther White sine snorksovende elever i tv-serien Breaking Bad.

Hvorefter White beslutter sig for at forandre sit eget liv og indlede en ny karriere som narko-fremstiller med mobilt laboratorium i en husvogn.

Et lignende blik for kemividenskabens muligheder har man på Københavns Universitet. Det handler om at udvide horisonten for kommende studerende. Det behøver ikke være tørt at læse et vådt fag! I en ny hvervevideo myrder tre studerende i spøg en knallertkører.

Hævn fra Arla?

Først fremstiller den fnisende flok en portion brændstof, og derpå lister de – i et ubevogtet øjeblik – blandingen ned i tanken på mandens knallert.

Ud af købmandsforretningen trisser manden, med klirreflasker i posen hen til mælkekassen. Han svinger sig ombord på knallerten, og så – wuuuush – ud i kredsløb. Farvel.

(Mælkekassen rejser et spørgsmål: Er der tale om et eksternt finansieret projekt med penge fra mejerigiganten Arla, som årligt mister 400.000 mælkekasser til tyve? Man aner et muligt hævnmotiv).

Uanset er det ikke pænt gjort, men det er ret godt lavet. Opskriften kan opfindes her.

chz@adm.ku.dk

Annonce

Seneste