Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Fashionably Lates: Den perfekte bæredygtige garderobe?

Foredrag — Ny foredragsrække om modens natur

Info

Date & Time:

Place:
Geologisk Museum
Øster Voldgade 5-7
1350 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
75 kr. / 60 kr. for årskortholdere og unge under 25 (+gebyr)

signup

Hvordan bliver fremtidens bæredygtige garderobe? Kommer den til at bestå udelukkende af ‘slow fashion’, ‘fast fashion’, naturmaterialer, eller er det innovative high-tech-materialer, der kommer til at fylde vores klædeskabe? Ekspert i bæredygtig tekstilproduktion Suzi Christoffersen præsenterer sit bud på fremtidens materialer. Med begrebet “Multi speed wardrobe” sætter hun fokus på, hvordan hverdagsmode både rummer behov for udskiftning, omskiftelighed og for produkter, der kan holde i årevis.

Fashionably Lates er en foredragsrække, som er udviklet i forbindelse med sommerens store særudstilling Fashioned from Nature på Geologisk Museum. Dyk ned i modens natur i en række talks ved førende eksperter indenfor modens bæredygtighed, innovation og historie. Kombiner foredraget med et besøg i udstillingen samme dag indenfor normal åbningstid kl. 10 – 17 (mandag lukket) og få rabat på din museumsbillet.

Læs mere om arrangementet på vores hjemmeside og find flere oplysninger om særudstillingen Fashioned from Nature her.

Andre foredrag i Fashionably Lates er indtil videre Blomsters betydning i mode og tekstil og Pels – imellem mode og natur.

Seneste