Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

Fashionably Lates: Pels – imellem mode og natur

Foredrag — Ny foredragsrække om modens natur

Info

Date & Time:

Place:
Geologisk Museum
Øster Voldgade 5-7
1350 København K

Hosted by:
Statens Naturhistoriske Museum

Cost:
75 kr. / 60 kr. for årskortholdere og unge under 25 (+gebyr)

signup

Intet sætter debatten om vores forhold til natur og tøjkultur i spil som pels. Pels var menneskets første form for tøj – og pels har op gennem menneskets historie været et symbol på status og rigdom. I dag er pels centrum for debatter og overvejelser om forholdet mellem menneske og natur, etik og kultur. Ekspert i bæredygtigt design Else Skjold sætter i dette foredrag pels i perspektiv. Hun vil gøre os klogere på menneskets forhold til pels og fortælle om pels som materiale i forhold til design og bæredygtighed.

Fashionably Lates er en foredragsrække, som er udviklet i forbindelse med sommerens store særudstilling Fashioned from Nature på Geologisk Museum. Dyk ned i modens natur i en række talks ved førende eksperter indenfor modens bæredygtighed, innovation og historie. Kombiner foredraget med et besøg i udstillingen samme dag indenfor normal åbningstid kl. 10 – 17 (mandag lukket) og få rabat på din museumsbillet.

Læs mere om arrangementet på vores hjemmeside og find flere oplysninger om særudstillingen Fashioned from Nature her.

Andre foredrag i Fashionably Lates er indtil videre Den perfekte bæredygtige garderobe? og Blomsters betydning i mode og tekstil.

Seneste