Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Formidlingspris til Heine Andersen og Lars Bo Kaspersen

Navne — Gyldendal Uddannelse præmierer 'Klassisk og moderne samfundsteori' der udkom første gang i 1996 og nu cirkulerer i femte oplag.

Gyldendal Uddannelse uddeler hvert år en formidlingspris til en eller flere af forlagets forfattere, som har ydet en særlig indsats på deres felt. I år gik prisen til sociolog og professor emeritus ved Københavns Universitet Heine Andersen og professor Lars Bo Kaspersen, CBS for deres bog Klassisk og moderne samfundsteori.

Gyldendal Uddannelses priser

Prismodtagerne modtager hver 25.000 kroner.

Formidlingsprisen uddeles ved forlagets efterårsreception.

Ud over denne pris uddeltes i år for første gang tillige Læseprisen, der gik til stifter af organisationen Læs For Livet Rachel Röst.

Alle studerende der har arbejdet med samfundsfag, er stødt på titlen, der udkom første gang i 1996. Klassisk og moderne samfundsteori kaldes også Marmorbogen, og Gyldendal Uddannelse skriver i deres pressemeddelelse, at det er sigende for bogens popularitet, at den ligefrem har fået et kælenavn.

Femte udgave er på hylderne

Bogen sælger stadig som grundbog nu i femte og reviderede udgave.

»Vi er stolte af at udgive forfattere, der evner at formidle til de mange, og forfattere, der tør danne grundlag for samfundskritik, og som vover pelsen for de kerneværdier, der udgør grundlaget for et vidensbaseret samfund. Lars Bo Kaspersen og Heine Andersen evner alt dette og mere til, «sagde forlagsdirektør Hanne Salomonsen ved prisoverrækkelsen.

Heine Andersens seneste bog Forskningsfrihed er netop udkommet i et nyt oplag med nyt efterord.

Annonce

Seneste