Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Kultur

Playliste: Forårsfestivalen greatest

Lytteliste — Hvad må du ikke gå glip af fredag? Bare rolig – vi har lavet en playliste, så du ved, hvilke numre, du ikke må misse fredag. Sæt i gang!

The Savage Rose: Wild Child

Få sangstemmer rummer så meget nerve og intensitet som Annisettes. Hittet ’Wild Child’ er helt tilbage fra 1973, men emmer stadig af uendelige hippiedrømme, oprørstrang og syrede synthesizere.

Benal: Nu Her

Nyeste single fra den prisvindende hiphopduo er en gang hårdtpumpet electrofunk, der leder tankerne hen på Daft Punk eller Modjo – med rapper Benjamin Hav i suveræn topform.

Veto: You Are A Knife

Veto bragede igennem lydmuren i 2005 og ’You Are A Knife’ fra debutalbummet ’There Is A Beat In All Machines’ er knivskarp synthpop med Troels Abrahamsens sjælfulde stemme i front. Der må hoppes til den her!

Soleima: Pacify Me

Soleima har en fortid i rapgruppen Flødeklinikken, men under eget navn laver hun elektronisk pop med referencer til hiphop og boblende r&b. Vi glæder os især til at høre popperlen ’Pacify Me’ live!

Go Go Berlin: Darkness

Der er egentlig ikke særligt meget mørke over ’Darkness’, men derimod glad, energisk indierock med distortede guitarer, legesyg bas og Christian Viums smadrede charmerende vokal. Let’s Go Go Berlin!

Nelson Can

Den kvindelige rocktrio Nelson Can stod bag et af sidst års bedste udgivelser med ’EP3’, der trækker i en mere poppet retning end tidligere. Vi spår, at der kommer til at være dansefest til den energiske ’Miracle’.

Uffe Lorenzen: Flippertøs

Som en del af bands som Baby Woodrose og Spids Nøgenhat har Uffe Lorenzen været en vigtig del af dansk psykedelisk rock. Sidste år udgav han sit første soloalbum ’Galmandsværk’, hvorfra ’Flippertøs’ blev et undergrundshit med sit inciterende fløjtetema.

Von Dü

Siden 2007 har Von Dü leveret dansksproget ska og reggae til folket med masser af energi.  Vi spår at hittet ’Sommer i Danmark’ bliver en publikumsfavorit med omkvædet: ’For nu det sommer i Danmark/ Og Bryggen den er fyldt med røg/ Ja det er sommer i Danmark/ Og pigerne har skiftet tøj’ 

Annonce

Seneste