Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Kultur

Radio med højt til loftet

NYE RAMMER - Universitetsradioen 95.5 er flyttet til store, lyse lokaler i Nørregade og er igen klar til at koncentrere sig om programfladen

Med papvin og pindemadder fejrede Universitetsradioen 95.5 fredag den 26. februar indflytningen i de nye lokaler i Nørregade 7. Universitetsradioen blev sidste år smidt ud af lokalerne i Krystalgade, og det sidste halve år er derfor gået med oprydning og flytning.

»Fordi vi har haft så meget vrøvl med flytning, så har det været lidt svært at koncentrere sig om programmerne og det, der egentlig betyder noget for en radiostation. Men det er vi ved at have styr på nu. Vi er ved at få bygget en god programflade op igen,« siger chefredaktør Lars Plenge Høier.

En omstillingsfase

Flytningen er blandt andet blevet brugt til at få ryddet op i radiostationens ejendele, og de nye lokaler har givet forbedrede forhold for radioproduktionen.

»Vi har fået et studie, der er stort og lyst i modsætning til det gamle mørke studie, der ikke var lige så godt lydisoleret. Og så er vi kommet af med en masse lort og har fået opdateret vores udstyr,« siger Lars Plenge Høier, der trods forbedringerne mener, at det er svært at vænne sig til de nye lokaler.

»Det havde en anden form for charme. Der var lavere til loftet og en brugt atmosfære, og det er ikke helt det samme med de nye lokaler. Der er højt til loftet og lysstofrør i lokalerne, men vi skal nok få gjort det til vores eget på et tidspunkt. Det er bare en omstillingsfase.«

peri@adm.ku.dk

Seneste