Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Uddannelse

Se de nye studerende

VOXPOP - Universitetsavisen mødte fem af de nye studerende efter årets immatrikulation for at høre, hvad deres forventninger er til det nye liv, der venter dem

Navn: Kasper Lindballe
Alder: 21 år
Studie: Teologi

Hvad er dine forventninger til livet som KU-studerende?

Jeg har prøvet at holde mig relatvit fordomsfri omkring det hele, men det virker som om, det nok skal blive sjovt. Jeg skal lige igang igen. Indtil videre er det jo bare liv og glade dage, nu glæder jeg mig til at se, hvad den anden side af det er. Men jeg synes, jeg har fået et fedt skema, så det skal nok blive godt.

Er du klar til studiestart?

Nej, men det bliver jeg nok. Jeg har ingen bøger, jeg har ingenting. Jeg tror, jeg er overraksende uforberedt.

Mød den næste studerende Maja Ægidius

Seneste