Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Navne

Uniavisen ansætter ny journalist

Navne — Camilla Skovgaard Thomsen er ansat som journalist på Uniavisen på fuld tid fra 1. marts 2023.

»For et par år siden skrev jeg en lang, personlig fortælling om den slægtsgård, jeg er opvokset på i Nordjylland. Ferslevgaard, hedder den. Der har min familie boet i fire generationer før mig, men jeg bliver den første, som ikke skal bo der. Den første, der bryder en flere hundrede år gammel tradition. Så hvad siger det om mig og min generation?

Camilla Skovgaard Thomsen

Født 20. Maj 1995 i Aalborg.

Uddannet i Journalistik og Socialvidenskab fra Roskilde Universitet.

Har tidligere arbejdet som syngende tjener.

Historien om Ferslevgaard er min historie, men det er også historien om, hvordan landets slægtsgårde langsomt forsvinder overalt, og hvad opbruddet af mange hundrede års traditioner betyder for vores forståelse af fællesskab, ansvar og familie.

Som journalist kan jeg lide at se de store fortællinger i de små historier. Og det er blandt andet det, jeg glæder mig til at arbejde videre med, når jeg som journalist på Uniavisen skal fortælle de mange både små, store, mærkelige, sjove og vigtige historier, der gemmer sig overalt på Københavns Universitet. Historier, som måske netop gemmer på større fortællinger.

Kender til SU-økonomi og eksamenspres

Jeg kommer selv direkte fra universitetsverdenen. For ganske nyligt blev jeg  færdiguddannet som journalist fra Roskilde Universitet, og min erindring om livet som studerende lever derfor stadig i bedste velgående. Jeg kender til både de vilde åbenbaringer, SU-økonomi og specialepres, og jeg glæder mig til at udforske alt det og meget andet i mit virke på Uniavisen.

Som journalist kommer jeg fra en baggrund på Politiken, hvor jeg det seneste halvandet år har arbejdet som freelancejournalist med særligt fokus på uddannelsesstof.

På Uniavisen kommer jeg særligt til at producere nyheder og korte historier. Skriv endelig til mig, hvis du gemmer på en historie af enhver karakter – jeg glæder mig meget til at høre fra dig.«

Seneste