Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

2011 - Årets afviste tilnærmelse

TILBAGEBLIK - 2011 i revy.

Årets afviste tilnærmelse

I skal have den bedst mulige start! Sagde ledelsen til de studerende på Science og gik i gang med at planlægge en fabelagtig studieintroduktion med pædagogisk dybde og et budget som en halv Batman-film.

»De nye studerende skal fra starten have følelsen af, at hele Det Naturvidenskabelige Fakultet byder dem velkommen. Det sker altså bedst ved at være på campus i stedet for, at de efter et par dage bliver sat i en bus og kørt et andet sted hen,« sagde uddannelsesprodekan Henrik Busch, som sådan set bare gerne ville undgå, at de unge blev kede af det og alene og gav sig til at droppe ud.

Så de studerende fik et nyt tilbud om campusdage med introduktioner og omsorg og præsentationer og faglige manduktioner og spadsereture på det velklippede campus, til de nærmest havde krampe af at gå rundt to og to og holde i hånden.

Eneste problem: Unge er konservative, og desuden elskede de det, de havde i forvejen. Og rusture foregår bare i hytter, der lugter lidt af skimmel. Og kan man overhovedet bekæmpe frafald med velmenende kontrol over rustidens løjer og fjas?

Eller måske var det bare sårende, at de voksne kom og satte sig på festen.

Man kunne blive ved, men vi slutter 2011 med ÅRETS ORD

Seneste