Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Følg Uniavisen på Facebook

Find os her
Seneste studieliv
 
Studieliv

Tietgenkollegiet: »Det er lidt luksus af et kollegie at være«

Tietgenkollegiet blev bygget med visionen om at skabe rammerne for det bedste kollegie. Det er det også næsten, lyder det fra beboerne. Men kun næsten.
 
Studieliv

Hun har adhd, men måtte betale 10.000 kroner, før hun kunne få hjælp på universitetet

Det kunne være endt med endnu et nederlag for Cecilie Grønning, der måtte tage sygeorlov fra tandlægestudiet. Men efter en turbulent tid med svigt fra psykiatrien har hun et stort ønske om at normalisere samtalen om adhd, som kvinder typisk får diagnosticeret langt senere i livet end mænd.
 
Studieliv

Kærlighed: Statistikmakkere, skaterkliker og seks års venskab

Fra statistikvenner på CSS til skaterdrenge på KUA – al kærligheden er værd at fejre. I anledningen af valentinsdag er Uniavisen taget på campus, for at finde de kærlighedshistorier og relationer, der er blomstret på universitet.
 
Navne

Studenterrådets nye forperson: Deadnaming af transkønnede er bare én af de ting, han vil gøre op med i systemet

Københavns Universitet er ikke fulgt med tiden og løfter ikke opgaven som masseuniversitet. Det mener Studenterrådets nyvalgte forperson, Malte Sauerland-Paulsen, der opfordrer alle studerende til at deltage i studenterpolitik – hvad end det er i studienævn eller i fredagsbar.
 
Uddannelse

Inklusion af studerende behøver ikke at betyde, at niveauet sænkes

Det er nødvendigt, at vi som undervisere reflekterer over, hvordan vi kan tilrettelægge vores undervisning, så vi kan skabe et rum, hvor alle vores studerende har mulighed for at deltage.

Seneste