Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Følg Uniavisen på Facebook

Find os her
Seneste studieliv
 
Campus

Har du besluttet, hvem der skal have din stemme til univalget?

De studerende vil gerne stemme, men de er i tvivl om, hvem der skal have deres kryds. Uniavisen tog til Søndre Campus og spurgte, hvad der er vigtigst for dem.
 
Studieliv

Lektor: Sådan viser du ubehagelige billeder i undervisningen

En gruppe studerende udvandrede fra et forelæsningslokale i protest, og det har skabt debat om underviseres sprogbrug. Men vi bør også drøfte visning af voldsomme billeder, mener lektor med speciale i visuel dokumentation af vold.
 
Studieliv

Dit speciale kan være penge værd

Du kan blive præmieret for dit hårde slid med specialet. Organisationer, fagforeninger og virksomheder har tradition for at belønne et godt speciale, der rammer deres felt, med en pose penge.
 
Studieliv

Her er statistikkerne over studerendes trivsel, tidsforbrug, indtægter og karakterer

Du har høje forventninger til dig selv. Du føler dig til tider ensom. Du bliver ikke færdig på normeret tid. Hvis du nikker lige nu, er du som mange andre KU-studerende. Vi har gransket tallene, så du kan lære dig selv og dine medstuderende lidt bedre at kende.
 
Studieliv

Engang ville de forandre samfundet. Hvad vil de i dag? Her er historien om de studerende gennem 500 år

I tidernes morgen var universitetsstuderende mænd, der læste til præst. Siden blev de sværmeriske og fandenivoldske unge, der læste poesi og ville omstyrte samfundet. Men hvem er de studerende i dag? Nogle kalder dem navlebeskuende og uselvstændige, andre kalder dem kritiske og velreflekterede. Vi tegner et gruppeportræt.

Seneste