Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Følg Uniavisen på Facebook

Find os her
Seneste studieliv
 
Studieliv

Studerende om ny SU-reform: Dybt latterligt, at man indfører nye regler med tilbagevirkende kraft

Studerende, der ikke har gennemført deres bacheloruddannelse på normeret tid, vil mangle SU i slutningen af deres kandidat. Uniavisen har mødt to studerende, der bliver ramt af SU-reformen.
 
Studieliv

Her er et overlevelseskursus en obligatorisk del af udvekslingsstudiet

Studerende på universitetet på Svalbard skal have et ugelangt sikkerhedskursus i blandt andet riffelskydning, fordi de deler område med isbjørne. Vi har mødt to KU-studerende tæt på Nordpolen, der siger 'suverænt' og 'absurd smukt' om deres oplevelser.
 
Campus

Klage over kønsopdelt bederum på KU får rektor til at skride ind: Vi skal forblive fri for religiøse påvirkninger

Et kønsopdelt bederum og en ramadanmiddag med koranrecitation hører ikke til på en offentlig uddannelsesinstitution som Københavns Universitet, mener Dansk Folkepartis Mikkel Bjørn. Rektor er enig og kræver ændringer.
 
Studieliv

Uniavisen undersøger: Kan man komme omkring på CSS med en barnevogn?

Hvis man har sin baby med på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, må man skifte ble på gulvet. To studerende forstår ikke, at der ikke er bedre vilkår for nybagte forældre på universitetet.
 
Studieliv

Uniavisen undersøger: Kan man komme omkring på Jura i en kørestol?

Det Juridiske Fakultet er uhyre velindrettet for kørestolsbrugere. Vi fik en rundvisning af jurastuderende Emilie Ghali, der kun har positive ting at sige om tilgængeligheden på sit fakultet, hvor hun føler sig hundrede procent inkluderet.

Seneste