Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Efterårsferie: I blinde

Øvrige — Føl dig frem, knæk koden og læs med fingrene. I efterårsferien på Medicinsk Museion kan store og små mærke verden, som den opleves af blinde og svagsynede. Familien kan dyste mod hinanden – hvem er hurtigst til at lære punktskrift, løse hemmelige koder og gætte figurerne i sansekassen.

Info

Date & Time:

Place:
Medicinsk Museion
Bredgade 62
1260 København K

Hosted by:
Medicinsk Museion

Cost:
Børn 50 DKK / Voksne 75 DKK

Føl dig frem, knæk koden og læs med fingrene. I efterårsferien på Medicinsk Museion kan store og små mærke verden, som den opleves af blinde og svagsynede. Familien kan dyste mod hinanden – hvem er hurtigst til at lære punktskrift, løse hemmelige koder og gætte figurerne i sansekassen.

Aktiviteterne i efterårsferien er en del af miniudstillingen ‘I blinde’, hvor der udstilles historiske og nutidige kommunikationsmidler, der er blevet brugt af blinde og svagsynede. I udstillingen kan man opleve teknikker og metoder, der gør det muligt at læse og skrive selvom man ikke kan se. Fra de første skriveapparater i 1800-tallet til app’en ‘Be My Eyes’, der via en smartphone stiller seendes øjne til rådighed for blinde.

Museets værter introducerer til udstillingen og sætter publikum i gang med efterårsaktiviteterne.

Aktiviteten egner sig bedst til børn i alderen 7-12 år.

Det er gratis at deltage, når entréen er betalt.

HVORNÅR:
Lørdag d. 12. og søndag d. 13. oktober kl. 12.30-15
Tirsdag d. 15.-fredag d. 18. oktober kl. 10-12.30
Mandag d. 14. oktober: lukket

Seneste