Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Filosofisk mostur

Øvrige — Tur til jægersborg dyrehave med Lektor Claus Emmeche, lektor Flemming Ekelund og studenterpræst Nicolai Halvorsen.

Info

Date & Time:

Place:
Klampenborg Station (kl. 10)

Hosted by:
Nicolai Halvorsen

Cost:
Free

signup

Filosofisk mostur går i dette efterår til Jægersborg Dyrehave.

Dyrehaven er et stort lukket område med løvskov og åbne sletter, der græsses af dådyr, kronhjerte og sikahjorte.  Der vil være meget forskelligt mos at se på i de forskellige naturtyper. Vi vil som sædvanlig blive kyndigt vejledt af Lektor Flemming Ekelund.  Foruden mosserne vil vi muligvis også kunne se kronhjortenes parringskampe og høre hannernes brøl. Derudover rummer haven også mange fugle og spændende svampe.

Der vil også være lejlighed til filosofisk samtale og refleksion. Den vil blive igangsat ved turens begyndelse af lektor (biolog og naturfilosof)  Claus Emmeche.

Vi spiser medbragt frokost undervejs og under frokosten vil der være en opsamling på den filosofiske samtale og derefter vil studenterpræsten holde en opbyggelig tale.

Tilmelding (med navn, mail, telefon og studieretning) er påkrævet og sker på vores hjemmeside (studenterpraesternekbh.dk). Husk mad og drikke, godt fodtøj og påklædning efter vejret.

Seneste