Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Øvrige

Lapidar x KUB Sdr. Campus

Øvrige — Kom til radiobiograf med ny dansk litteratur

Info

Date & Time:

Place:
KUB Sdr. Campus, Karen Blixens Plads 7, 2300 København S.

Hosted by:
Maria Jørgensen

Cost:
Free

signup

KUB Sdr. Campus lægger hus til en anderledes biblioteksevent, for første gang afholder vi radiobiograf på Universitetsbiblioteket sammen med litteraturtidsskriftet Lapidar. Vi har fornøjelsen af at præsentere tre podcasts med ny dansk litteratur: ‘De seks første nys’ med Peter Adolphsen, ‘Solkur’ med Victor Boy Lindholm og ‘Infinity Pool’ med Niels Henning Falk Jensby, som alle er udgivet af Lapidar.

I podcasten bliver teksten læst op af forfatterne selv, og deres oplæsning bliver indrammet af et lydlandskab, som er specialdesignet til det enkelte værk. Litteraturen får på den måde en ny og anderledes fortolkning gennem lyddesignet, der skaber nye måder at opleve litteraturen på.

Vi starter med at lytte til de tre podcasts, og derefter vil der være samtale mellem lyddesigneren Frederik Bækgaard Ludwigs (P3, AKT1), som er podcastredaktør og har lavet lyddesignet til ’Infinity Pool’, og medstifter af Lapidar, Esther Elmholt. Benedikte Granvig (P2, Selvskrevet) vil moderere samtalen. Der vil selvfølgelig være mulighed for spørgsmål fra publikum.

Vi glæder os til at lytte sammen med jer!

Seneste