Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Foredrag

ØICC INSIDER: På besøg hos Metroselskabet

Foredrag — Interesserer du dig for byudvikling og urbane tendenser? Vil du blive klogere på, hvordan en af Københavns helt centrale aktører forventer, at transport og passagerflow vil udvikle sig over de kommende år i København? Og er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad Københavns nye internationale innovationsdistrikt går ud på? Så kom med, når Ørestad Innovation City Copenhagen inviterer ind bag kulissen hos Metroselskabet til en spændende eftermiddag om et tema, der berør os alle: fremtidens transport.

Info

Date & Time:

Place:
Metroselskabet
Metrovej 5, 2300 København S

Hosted by:
Ørestad Innovation City Copenhagen

Cost:
Free

signup

Fremtidens københavnere – hvordan kommer de rundt?

Hvor mange passagerer vil stå af og på ved Kongens Nytorv i 2035? Hvilken betydning får Cityringen for den travle Nørreport Station. Og hvordan forventes udviklingen at være i Ørestad? ØICC INSIDER besøger den 29. maj vores medlem Metroselskabet. Kom med og hør chef for analyser og passagerøkonomi, Jesper Overgaard, fortælle om Metroselskabets helt nye passagerprognoser, om deres analyser af fremtidig kapacitet og megatendenser i forhold til byudvikling og transport.

Det er gratis for alle medlemmer af Ørestad Innovation City Copenhagen at deltage, herunder alle studerende ved Københavns Universitet, men der er begrænsede antal pladser, som fordeles efter først til mølle. Husk at tilmelde dig!

Om ØICC INSIDER: Ørestad bobler af aktivitet og virketrang. I ØICC INSIDER besøger vi hinanden i innovationspartnerskabet, og får blik for hvad der er på færde i de enkelte medlemsvirksomheder. ØICC INSIDER afholdes en gang om måneden, ved en ny medlemsvirksomhed hver gang.

Seneste