Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Konference

Selskabsloven fylder 100 år

Konference — Selskabsloven fylder 100 år og fejres med stor heldagskonference. Selskabsloven belyses i nordisk, akademisk og praktisk perspektiv. Gratis adgang og kursusbevis for advokater.

Info

Date & Time:

Place:
København Universitet, Festsalen, Frue Plads 4, 1168 København K

Hosted by:
FOCOFIMA - Forum for Company Law and Financial Market Law

Cost:
Free

signup

Den 29. september 1917 underskrev kong Christian X den første danske selskabslov. Kapitalselskaber havde tidligere været sporadisk reguleret, men blev nu reguleret af en samlet lov, Lov om Aktieselskaber.

Selskabsloven har undergået mange forandringer, men består stadig og er blandt de vigtigste erhvervslove i Danmark. Derfor fejres 100 års jubilæet med en konference, der belyser den danske selskabslov fra tre forskellige vinkler: Det nordiske samarbejde, der var af afgørende betydning for lovens udvikling i de første 50 år; Selskabslovens forhold til udvalgte problemstillinger og udviklingsmuligheder; og endelig Selskabslovens praktiske brug. Se nærmere i programmet.

Program – Selskabsloven fylder 100 år (pdf)

Tid: 29. september 2017, kl. 08:30-17:30

Sted: Københavns Universitets Festsal, Frue Plads 4, 1168 København K

Tilmelding:
Konferencen er åben for alle interesserede og er gratis. Tilmelding via denne tilmeldingsformular, senest mandag den 25. september 2017, kl. 12.00.

Advokater kan anmode om kursusbevis.

Arrangementet afholdes af Erhvervsstyrelsen, Københavns Universitet og Dansk Forening for Selskabsret.

Konferencen er muliggjort ved generøs støtte fra DLA Piper. Endvidere ydes støtte af FOCOFIMA Erhvervsgruppe, og anden støtte er velkommen. Der udkommer efterfølgende en konferencebog på DJØF Forlag med støtte fra Det Finneske Legat.

Seneste