Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Debat

Generation Identitær: Vi udbyder også gerne et kursus

Modstandskraft — Vi frygter, at KU’s ledelse er ved at bukke under for krav om obligatoriske kurser til alle undervisere i amerikansk idéimport. Derfor vil vi gerne tilbyde et frivilligt kursus i sund fornuft, som kan danne modvægt til universitetets venstredrejede wokeness. Ganske gratis!

DEBATINDLÆG

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Vi opfordrer alle til at læse debatindlæg til ende, før de kommenterer dem på Facebook, så vi kun får konstruktive bidrag.

Det er godt, når der er uenighed, men husk at holde en god debattone.

Uniavisen forbeholder sig retten til at slette kommentarer, der overskrider vores debatregler.

Generation Identitær tilbyder hermed et gratis undervisningsforløb til samtlige undervisere og hele ledelsen på KU.

Vi ser med bekymring KU’s ledelse kæmpe med at navigere i en tiltagende woke verden, og vi ser igen og igen, hvordan der gives efter for ekstreme krav.

Tidligere har vi set, hvordan ledelsen forbød studerende at klæde sig ud som blandt andet mexicanere i forbindelse med studiestarten, ligesom det også er slut med at navngive sig efter lande, farver, stjernetegn eller offentlige styrelser. Senest har man dækket et historisk vægmaleri af Storm P. til, og forleden krævede udenlandske studerende blandt andet, at alle undervisere skal gennemgå obligatorisk antiracistisk træning, og at man skal være kritisk over for ’eurocentrisk viden’.

LÆS OGSÅ: Studerende, der protesterede over n-ordet: Her er vores seks forslag til et mere rummeligt universitet 

Dette vel at mærke på et universitet, der i vores øjne i forvejen er totalt ude af trit med virkeligheden og det omgivende samfund. Og hvor det meste undervisning allerede er venstredrejet i en grad, så det ville overraske de fleste, hvis de deltog i et par forelæsninger.

Lær at afvise åbenlyst fjollede påstande

Vi frygter, at det kun er et spørgsmål om tid, før KU’s ledelse giver efter for de udenlandske studerendes krav, fordi de ganske simpelt intet har at stå imod med.

Vi ser med bekymring KU’s ledelse kæmpe med at navigere i en tiltagende woke verden

Derfor vil Generation Identitær gerne bistå ledelsen, så de kan opbygge modstandskraft mod importeret, amerikansk wokeness. Vi tilbyder hermed et ganske gratis undervisningsforløb i ‘fædrelandskærlighed og sund fornuft’ for alle undervisere og ansatte ved KU.

Efter endt undervisning vil deltagerne have opbygget samme stærke evne, som man finder i den jævne befolkning, til at afvise åbenlyst fjollede påstande som dem, man kan finde i Uniavisen.

Endvidere vil vi arbejde med deltagernes internaliserede selvhad, og de vil lære, at det er helt i orden at elske sin egen kultur og sit ophav – også selv om man er lys i huden og kommer fra Danmark.

Vores hånd er udstrakt – tag den!

Vores kursus vil afhjælpe deltagernes angst for, at pensum er for eurocentrisk. Det vil bringe dem i trit med virkeligheden igen. Og det vil dæmpe trangen til at afkolonisere Søndre Campus.

Sammen vil vi tackle frygten for at komme til at krænke udvekslingsstuderendes følelser. Og i stedet for dekonstruktion og postkolonialisme kan underviserne vende tilbage til den stolte europæiske akademiske tradition. Alt det, som vi skal bygge videre på. Alt det, som man på universitetet er i færd med at rive ned.

LÆS OGSÅ: Efter 100 klager: Racistisk vægmaleri fjernes fra fredagsbar på Frederiksberg Campus

Vores hånd er udstrakt. Tag imod den – og lad os hjælpe jer med at genfinde den stærke ånd, som jeres institution oprindeligt er født ud af.

Seneste