Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Uddannelse

Ny på KU? Mød dit uni og dine medstuderende på torsdag

MEET’N’GREET – Torsdag den 15. august løber Studenterrådets store rusarrangement af stablen. Her kan nyslåede KU’ere møde universitetet, rektor og hinanden for første gang. Og så er der efterfest på Studenterhuset.

I virkeligheden er der et par uger til, at studiestarten for alvor går i gang rundt omkring på Københavns Universitet. Men torsdag den 15. august tager Studenterrådet ved KU forskud på fornøjelserne, når de inviterer de 7.727 nyoptagne KU’ere til årets store rusarrangement, som finder sted i Det Humanistiske Fakultets Bygninger på Amager.

Læs mere om dagen og arrangørerne på Studenterrådets hjemmeside.

Arrangementet, der sidste år blev besøgt af flere end 2.000 nye studerende, byder på en god blanding af officiel velkomst og afslappet hygge. Det begynder klokken 18.00, og programmet er som følger:

Kl. 18.00 byder Studenterrådets formand Gwen Gruner-Widding og KU’s rektor Ralf Hemmingsen velkommen.

Kl. 18.45 deles arrangementet op efter fag, og de nye studerende mødes med deres nye studiekammerater, tutorer og repræsentanter fra fagrådene.

Kl. 20.00 starter musikken, og baren åbner. Frem til midnat er der mulighed for at hygge, snakke og lære hinanden at kende.

Festen behøver dog på ingen måde at slutte, bare fordi torsdag bliver til fredag. For når de studerende sparkes ud af Det Humanistiske Fakultet, inviteres de nemlig inden for på Studenterhuset til efterfest, hvor blandt andet Eloq (ham, der har lavet næsten lige så mange damer som Kidd) sætter gang i dansegulvet.

Læs mere om efterfesten på Studenterhusets hjemmeside.

Hvor-var-det-lige-igen?

RUS-arrangementet finder sted på Det Humanistiske Fakultet i det såkaldte ’KUA2’. Har du behov for at ’krakke’ beliggenheden, så er adressen Karen Blixens Vej 4, 2300 København S. Se kort.

Nicklas.Lund@adm.ku.dk

Seneste