Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Section

Campus

Campus

Amager får 251 nye ungdomsboliger

Eksercerpladsen er navnet på et nyt byggeri med 251 ungdomsboliger ved DR-byen. Byggeriet forventes færdigt i 2018.

1
Campus

RUS-aften: 3.000 spændte russer mødtes for første gang

Stemningen gik fra nervøs og spændt til hyggelig og spændt til Studenterrådets Rus-arrangement i torsdags. Se om du kan finde dig selv i mængden eller mød dine nye medstuderende her.

1
Campus

Den store guide til KU’s fredagsbarer

VANDINGSHULLER - Det er en stolt tradition at fejre ugens akademiske bedrifter med at brænde hjerneceller af. Læs alt om KU-campus' bedste barer og klubber her. (opdateret juli 2017)

1
Campus

Uniavisen søger ansatte og studerende til læserpaneler

Vi vil gerne lære vores læsere bedre at kende. Derfor søger vi ansatte og studerende, som vil være med i en række læserpaneler.

1
Campus

Uniavisen søger studenterreportere

OPRÅB! - Kalder alle gudsbenådede skribenter og fotografer! Uniavisen søger reportere, der kan fange studielivet på KU i ord og billeder.

1
Campus

7 råd på vejen til billigere pensumbøger

Bankkontoen drænes hurtigt, når prisen på pensum kan løbe op i flere tusinde kroner. Der er dog hjælp at hente, hvis du vil sikre dig de billigste bøger. Uniavisen giver dig syv råd, der kan bringe budgettet i bedre balance.

1
Campus

97 nye ungdomsboliger på vej på Amager

Byudviklingsprojektet Bryggens Bastion kommer til at indeholde ungdomsboliger langs Njalsgade over for Søndre Campus på Amager.

1
Campus

Eduroams sorte huller

Det er en kompliceret opgave at rulle trådløst net ud over en million kvadratmeter. På KU er de fleste problemer med Eduroam løst, og nu efterlyser it-afdelingerne hjælp til at dække de sidste sorte huller.

1
Campus

Nu bliver teologernes og juristernes gamle bygninger sat til salg

Her er en potentiel løsning til den, der måtte savne de gamle universitetsbygninger i Indre By: Køb dem. Pris endnu ukendt.

1
Campus

KU’s Boligfond får ny kritik: Vildledte gæster fra Harvard

Skjulte gebyrer, uforståelige kontrakter, manglende sengetøj, forsøg på vildledning og total mangel på service og lydhørhed over for problemer: Sådan lyder klagen fra lederne af et internationalt litteraturinstitut ved Harvard University over KU’s boligfond, efter at 70 internationale studerende og forskere i juli blev indlogeret i København. Boligfonden erkender visse fejl.

1