Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Section

Campus

Campus

Be-bab-a-lu-la, solen og vennerne trak masserne til årets KU Festival

Fredag den 9. juni fik KU's ansatte og studerende en forsmag på den særlige stemning, der hviler over sommerens festivaler, da de festede sammen i solen ved Nørre Campus for at høre nye danske stjerner og gamle kendinge.

1
Foreninger

Jo større diversitet, jo bedre diskussioner: I bogklubben på KU mødes fakulteterne på tværs

Hver anden søndag mødes KU Book Club i det gamle bibliotek i Fiolstræde for at udveksle synspunkter om de 100 siders litteratur, de har læst siden sidst. Her er plads til både ansatte, internationale og danske studerende.

1
Campus

Vejdirektoratet: Niels Bohr Bygningen er færdig i marts

Årelang hovedpine slutter i marts. Sådan lyder meldingen fra Vejdirektoratet, som varsler overlevering af Bohr Bygningens drift til Københavns Universitet i slutningen af næste måned.

1
Campus

Biavlere frygter at bidød vender tilbage

Sidste vinter døde bierne i Landbohøjskolens Have muligvis på grund af virus. Biavlere frygter, at det vil gentage sig, og på Søndre Campus har man lige dryppet bierne mod mider.

1
Uddannelse

KU ryger ud af top 100 på liste over verdens bedste universiteter

1
Campus

Nobel-vox: »Vi slipper nok for at få funding fra kviklån nu«

1
Campus

Glimmer på kinderne og boblende fadøl: Se billederne fra KU Festival

Uniavisen smækkede en interimistisk photo booth op, da hele KU festede til sidste fredags KU-festival. Se billederne og lad dig smitte af den særlige stemning.

1
Campus

Ingen brandalarmer under brand på CSS

Der var ingen brandalarmer, der reagerede, da en transformator gik i brand mandag. Branden blev opdaget af en gruppe specialestuderende, der måtte evakueres dagen inden, de skulle aflevere. Situationen får nu universitetet til at gennemgå sikkerheden.

1
Campus

Brand på CSS: Strømafbrydelser sender studerende og ansatte hjem

Mandag eftermiddag er brandmyndighederne rykket ud på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

1
Campus

Mistanke om skimmelsvamp i skandalebyggeri

Bygherre bekræfter over for Uniavisen, at problemer med fugt i bygningen betyder, at de tester for fugt og skimmelsvamp. Universitetet er bekymret over »denne nye udfordring«.

1