University Post
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Section

Campus

Campus

Universitetstorvet på Søndre Campus bliver forsinket

Den skulle have været klar til december, men ansatte og studerende på Søndre Campus må vente med at tage den nye Karen Blixens Plads i brug, måske helt til foråret. Til gengæld kan de glæde sig til wifi-dækning, cykelparkeringshuler, udendørs stik til opladning - og sågar en smule grønt.

1
Campus

Byggeskandale vil koste KU 32 mio. kr. årligt i ekstra husleje. Absurd, siger rektor

Bygningsstyrelsen vil have Københavns Universitet til at betale 445 mio. kr. af ekstraregningen for byggeriet, hvilket betyder 32 mio. kr. ekstra i husleje. KU har nu anlagt en voldgiftsag mod Styrelsen.

1
Campus

Guide: How to KUnet

KU’s intranet er vanskeligere at finde hoved og hale i end selv den mest komplekse videnskabelige teori. Her er en guide - både til nye studerende og gamle, der ellers lige havde fået styr på genvejstasterne.

1
Campus

Ingen varmefri til KU-ansatte

Efter en af de varmeste somre nogensinde, vender de ansatte i disse uger tilbage til universitetets lumre kontorer. Men er det ikke for varmt til at arbejde?

1
Campus

Kom med KU til Pride

Årets Pride er lige om hjørnet. Op mod 30.000 personer forventes at deltage i regnbueparaden lørdag den 18. august, og der er plads til dig i KU's vogn.

1
Campus

7 råd på vejen til billigere pensumbøger

Kontoen drænes hurtigt, når de nødvendige bøger løber op i flere tusinde kroner. Der er dog hjælp at hente, hvis du vil sikre dig de billigste bøger. Uniavisen giver dig syv råd, der kan bringe budgettet i bedre balance.

1
Campus

Den lille SU-guide

SU. Du vil have den. Vi fortæller dig hvor, hvornår og hvordan du søger den.

1
Campus

Uniavisen søger studenterreportere

OPRÅB! - Kalder alle gudsbenådede skribenter og fotografer! Uniavisen søger reportere, der kan fange studielivet på KU i ord og billeder.

1
Campus

Projektchef: Niels Bohr-bygningen bliver verdensklasse

Færdiggørelsen af det skandaleplagede Niels Bohr-kompleks ved Jagtvej er blevet en hjertesag for bygherren. Projektchef Jørn-Orla Bornhardt siger, at han - ligesom KU - ønsker, at forskerne skal hente nobelpriser i de laboratorier, han bygger.

1
Campus

Facebook-siderne du skal følge

Facebook er vejen frem, hvis du vil følge med i, hvad der foregår på studiet. Der er både de store, kendte grupper og sider, som går på tværs af studierne. Og så er der små nichegrupper med hardcore faglige arrangementer. Her får du et overblik.

1