Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Section

Campus

Campus

Unibolds Final Four: Vi er klar til kamp

2017/18-udgaven af universitetsfodboldturneringen er nået til semifinalerne. Hør de fire semifinalisters forventninger til kampene, deres refleksioner over deres eget hold, og hvad de ville sige til deres modstander, hvis de stod foran dem.

1
Campus

Kritiske studerende underviser sig selv

Flere steder på KU skyder nye studenterforeninger frem. Det er kritiske foreninger, der mener, at universitetet ikke formår at uddanne dem i alle de relevante aspekter af deres fag. I foreningerne tager de studerende sagen i egen hånd og uddanner sig selv og hinanden.

1
Campus

Maltes Spalte om det vi ka li

Kardinal Salmonello synger med uddannelsesministeren.

1
Campus

Må jeg skrive mit navn på dit uni?

En håndskrevet besked på en reklamefinansieret notesblok rejser spørgsmålet: hvem kan købe sig til reklame på Københavns Universitet, hvad enten vi taler en blok på 14 centimeter eller en bygning på 75 meter?

1
Campus

Ugerevy nr. 5: Sexismedebat, rygerskur og millionlønninger

Hvori vi taler om Statskundskabs aktuelle opgør om kønsopdelte opvarmningsfester, om et rygeskur på KUA, og om, at 69 ansatte på KU får en millionløn.

1
Campus

Ånden fra 1968 er ved at udånde

Stakkels gamle studenteroprør. Dets sejre er ved at ende som nederlag for universitetet i dag, og dets bedste tankegods er glemt. Og hvor finder man en levende 68'er, når nu nutidens studerende er så klemt?

1
Campus

Hvem er vi på KU?

Se hvem der tjener mest og mindst på KU. Find ud af, hvilke medarbejdergrupper, der stormer fremad, og hvilke, der skrumper (og hvorfor) – og mød også seks af de vidt forskellige typer ansatte, der holder KU kørende.

1
Campus

Hvem er vi på KU? Glasvasker Aase Sander

Aase Sander har været glasvasker på Biomedicinsk Institut i otte år. Lønnen er blandt universitetets laveste, men hun er alligevel glad for sit arbejde. Portrættet er en del af artikelserien 'Hvem er vi på KU?'

1
Campus

Hvem er vi på KU? Professor mso Ulrika K. Stigsdotter

Svenske Ulrika K. Stigsdotter er professor i landskabsarkitektur med særlige opgaver inden for ’Health Design’. Kombinationen kvinde og professor gør hende til lidt af et særsyn på KU. Portrættet er en del af artikelserien 'Hvem er vi på KU?'

1
Campus

Hvem er vi på KU? Specialkonsulent Caroline Volf

Caroline Volf står som strategisk indkøbskonsulent for indkøb af laboratorieudstyr for millioner. For to år siden blev hun som belønning for sin indsats omplaceret fra fuldmægtig til specialkonsulent. Portrættet er en del af artikelserien 'Hvem er vi på KU?'

1