Uniavisen
Uafhængig af ledelsen

Sektion

Campus

Campus

Se mit studiejob - Julie analyserer energipolitik

Studerende på Københavns Universitet arbejder i gennemsnit fem timer om ugen, men hvad laver de egentlig, når de stempler ind på studiejobbet? Uniavisen har spurgt en række studerende, hvad de bruger deres arbejdsdag på.

1
Campus

Projektlederen: »Jeg synes jo, jeg har et sjovere job end alle mine kollegaer«

Ditte Thøgersen møder ind på kontoret i Universitetsparken hver dag, men det er sjældent hun bliver der. Som projektleder har hun konstant ærinder på universitetets institutter og fakulteter rundt omkring i København.

1
Campus

Her er dit hold, Wegener. Håber du kan lide det

Som ny rektor overtager Henrik Wegener en gruppe prorektorer og dekaner, som han ikke umiddelbart kan skifte ud. Vi har kigget lidt på lønnen for KU's topchefer og skrevet en lille situationsrapport for dem hver.

1
Campus

Farvel, Ralf

1
Campus

Danekræ: Prisen på meteorit matcher 24 karat guld

Geologisk Museum - Se meteoritstumper til en værdi af to millioner kroner udstillet i vinterferien.

1
Campus

KU's ukendte skyline

Midt i al virakken omkring Mærsk Tårnet og de andre fancy nybyggerier, præsenterer vi her to skud af 'det gamle' KU's skyline.

1
Campus

Farvel Købmagergade, velkommen Søndre Campus!

Efter 45 år på Købmagergade flytter de studerende og ansatte på Det Teologiske Fakultet til Amager. Nogle er nostalgiske, andre forventningsfulde. Vi sendte en teologistuderende reporter ud for at følge skiftet.

1
Campus

Nøglerne, tak

Ralf Hemmingsen gør status på 11 års op- og nedture som rektor for Københavns Universitet. Der er én ting, der ærgrer ham. Og det er ikke Penkowa. Det handler om nøgler.

1
Campus

Den syge boligfond

The University of Copenhagen Housing Foundation skal hjælpe internationale studerende og forskere med at finde en bolig. Men lejen skyhøj nogle steder, lejekontrakterne ulovlige, lejemålene elendige og servicen ikkeeksisterende, lyder kritikken.

1
Campus

En syg uddannelse

Uniavisen har besøgt tre studerende, der hver især lider af en kronisk sygdom.

1