Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Sektion

Campus

Campus

Frank Jensen: København får 800 midlertidige studieboliger

Overborgmesteren vil anvende en ny planlov til at opføre midlertidige boliger til studerende på tomme grunde. Så snart loven er vedtaget i juni, vil anlæggelsen af de nye boliger gå i gang.

1
Campus

Tværfagligt cykelfællesskab vinder studiemiljøpris

I forbindelse med campusdagen på Center for Sunhed og Samfund blev en ny studiemiljøpris uddelt. Vinderen er initiativet 'Pedalarmen' - et frivilligt drevet cykelværksted, der lader studerende fra forskellige studieretninger mødes over rustne kæder og møre slanger.

1
Campus

»Der er et utroligt rod i den boligfond«

Svensk/østrigske Simone Schopper betaler 9.370 kroner i leje om måneden for to værelser på i alt 40 kvadratmeter - uden køkken, med bad - gennem Københavns Universitets Boligfond. Væsentligt for meget, mener Lejernes LO, der vil indbringe sagen for Huslejenævnet.

1
Campus

Konkurrence kårer de smukkeste data

Igen i år kan du dele dine flotteste data i den videnskabelige fotokonkurrence Art in Science.

1
Videnskab

Crowdfunding: 10 gode råd til at tage kontrollen og gøre det selv

Al begyndelse er svær. Sådan kan det også være, når man forsøger sig med crowdfunding. Her får du 10 gode råd, der kan sørge for, at lige netop dit projekt får luft unger vingerne.

1
Campus

Studerende crowdfunder 18.000 kr. til deres speciale

2 kandidatstuderende tog crowdfunding i brug, da de skulle finansiere forskning til deres speciale. Allerede efter 36 timer var målet nået, og nu opfordrer de andre studerende til også at prøve lykken.

1
Campus

Internationale studerende er Forårsfestivalens hemmelige helte

Mere end en tredjedel af de frivillige til årets Forårsfestival var internationale studerende. Mød nogle af dem her.

1
Campus

Se billederne fra Forårsfestivalen

Tusindvis af KU-studerende og ansatte festede sammen med Sort Sol, CHINAH og Bikstok, da KU’s Forårsfestival vendte tilbage efter at have været sparet væk i 2016. Vi sendte to fotografer ind på festivalpladsen for at dokumentere genopstandelsen. Se, om de så dig.

1
Campus

Se mit studiejob: Caroline har svaret på vind og vejr i øst og vest

Caroline arbejder i kundeservice hos DMI og studerer geografi og geoinformatik. Hendes job er, at vide (næsten) alt om vind og vejr.

1
Campus

Forårsfestival: Om lidt går det løs!

Kl. 14 åbner dørene til årets Forårsfestival.

1