Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Sektion

Campus

Campus

Uniavisen nomineret som Danmarks bedste specialemedie

Uniavisen er blevet nomineret til Anders Bordings Mediepris, som uddeles af Danske Medier, som uddeles 23. juni på Københavns Rådhus.

Uniavisen
Campus

Se mit studiejob. Cecilie sørger for ren luft til lungerne

Cecilie L. Carstens studerer Kemi og arbejder som laboratorieassistent i firmaet Infuser ApS, som har samarbejdet med KU siden 2012. Infuser ApS arbejder med teknologier til luftrensning og har deres hovedsæde i København.

1
Videnskab

March for Science: »Go fact yourself«

5.000 mennesker demonstrerede for videnskaben i København, da March for Science tog sine første skridt i 500 byer verden over den 22. april.

1
Campus

Revyen på Statskundskab nedbrød den fjerde væg

Den sidste konfetti er fejet af scenen. Ha Ha Land var en forrygende revy, der dog flød over af jokes om fjerdebølgefeminisme.

1
Campus

Studerende giver gratis førstehjælpskurser

En gruppe medicinstuderende fra Københavns Universitet underviser andre studerende i førstehjælp og hjertemassage. Kurserne, der er støttet af TrygFonden, er gratis for KU-studerende.

1
Debat

Vejlederens råd til stressede studerende

1
Campus

Se mit studiejob: Heidi Jensen kortlægger din kundeoplevelse

Vil du gerne fortælle om dit studiejob? Så skriv en mail, hvor du besvarer samme spørgsmål, som bliver stillet i denne artikel – og fortæller om en dag på dit studiejob. Send mailen til uni-avis@adm.ku.dk.

1
Kultur

Årets IKK-Musical sætter fokus på flygtningeskæbner  

De seneste tre år er skiftende grupper af studerende fra institut for Kunst- og Kulturvidenskab gået sammen om at lave en årlig musical skrevet og produceret af de studerende selv. I år er ingen undtagelse. Vi har mødt en del af holdet bag.

1
Campus

»Jeg fik ikke mit drømmejob. Heldigvis!«

Karen Bendix Larsen er informationsspecialist med en alfabetiserings-fetish. Hun elsker ordnede, logiske løsninger. Hjemme hos hende står selv krydderierne i alfabetisk rækkefølge.

1
Campus

Koranforsker: Hvorfor kan vi ikke tale om retræterum som de bederum de reelt er?

Debatten om bederum på universiteterne er underligt eufemistisk, mener professor Thomas Hoffmann fra Teologi. Med afsæt i et konkret bederum på Søndre Campus liner han argumenter op for og imod. Selv er han ambivalent.

1