Annonce
Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Ugerevy nr. 12: Studerende under pres. Og en gammel nøgen mand

Podcast — Hvori vi diskuterer hvorfor det pludseligt er gået op for politikerne, at nutidens studerende er pænt pressede og om der overhovedet er helt almindelige mennesker på Folkemødet. Og så deler en af værterne en historie om en beruset croquissession i en lejlighed på Nørrebro.

Endnu en uge er gået, en uge gennem hvilken vi alle konsekvent er blevet ældre – og hvor det pludselig er gået op for politikerne, at de studerende er pænt pressede i disse år, og at det måske ikke er så hensigtsmæssigt, at de studerende er så pressede, og at det måske ligefrem hænger lidt sammen med den uddannelsespolitik, selvsamme politikere har ført.

Hvad har de spist?

Det snakker vi om i denne uges podcast. Vi er også et smut på Bornholm, hvor det i havet af politikere og kommunikationskonsulenter samt de gemytlige pensionister, der udgør folket på Folkemødet, er lykkedes vores udsendte rapporter Rasmus at finde helt almindelige studerende, der hverken er studenterpolitisk aktive eller arbejder for en NGO. Til gengæld har de tjek på, hvor man kan skænke sig en gratis fadøl.

Vi taler også om gode og forfærdelige forelæsere og hylder årets underviser på SCIENCE, som er virkelig sej, selv om vi ikke kan huske hans navn. Og i et anfald af oversharing fortæller en podcastvært om en svært rynket croquismodel. Undskyld.

Følg Uniavisens ugerevy på iTunes.

Annonce

Seneste