Uniavisen
Københavns Universitet
Uafhængig af ledelsen

Campus

Velsmag på SU

GOURMET – Smagssansen var i centrum da den kulinariske guru Claus Angelo Brandt guidede omkring 70 nye studerende gennem de fem grundsmage. Mantraet var, at et billigt måltid mad sagtens kan smage godt.

Igen i år havde nye studerende mulighed for at få inspiration til, hvordan man kan lave lækker mad på et SU-budget, da alumneforeningen Kubulus i torsdags afholdte studiestartsarrangementet: ’Ny på KU – God mad på SU’.

Det var ligesom sidste år kulinarisk guru og tidligere medlem af den nu opløste duo Smagsdommerne, Claus Angelo Brandt, som tog de studerende med på en sanselig rejse gennem de fem grundsmage sur, sød, salt, bitter og umami.

Eftermiddagens menu bød på alt fra pestokartofler til gulerødder med misodressing og kikærter med hjemmelavet garam masala-krydderi.

Læs Kubulus reportage fra arrangementet: Smagsdannere på spil

LÆS OGSÅ: Få styr på de fem smage

Seneste